Кирил Домусчиев написа гневен пост по повод цената на електроенергията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:24 / 10.08.2021
3241
Председателят на КРИБ Кирил Домусчиев написа гневен пост в социалните мрежи по повод цената на електроенергията. Ето какво написа той в личния си фесбук профил:

 

"Колеги,

И за утре сме с най-скъпия ток! С близо 50% по-скъп от борсите в Германия и Франция! Така ще е докато ръководството на ТЕЦ2 пуска блокове, но не на пълен капацитет, и държи винаги 3-4 в "планов" ремонт. Тези разбойници години наред манипулират пазара и енергийната мафия си пълни джоба за сметка на индустрията и на домакинствата.

В това време частни тецове работят на пълен капацитет (при тях ги няма плановите ремонти на средата на лятото). ЕСО вече години наред се мотаят с присъединяването ни към Западна Европа (Защо да си купуваме ток от Германия?), но за сметка на това бързаха да подпишат присъединяване с Гърция (Защо Италия си намери причина да отложи присъединяването си с Гърция?!).

И при това работодателите писмено ги предупредихме. Това, ако не е безхаберие и корупция в тежка форма, то какво е?! А министърът на енергетиката, на който никой не му запомни името, къде е? Или му е сложно да вдене, или…"

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).