Карбовски за непротестиращите: Искате само 6 кренвирша и една остаряла вагина в кревата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (52)
12:34 / 07.10.2020
18890
Журналистът Мартин Карбовски, направи  живо включване от Орлов мост снощи. Целта на изявата на Карбовски вероятно бе продиктувана от личното му разочарование, че протестиращи тази вечер на практика липсват.

"Те искат да ви кажат, че понеже много хора искат да затворят Орлов мост и затова ТЕ затварят Орлов мост, но всъщност на Орлов мост има само светофари и няколко линейки. Те искат да ви кажат, че всичко това е свършило, защото е студено, защото е зима, защото трябва да отидете на камината. Те са като Турция през 1878 година, те си мислят, че ще продължат да бъдат империя,  те си мислят, че ще издържат да крадат в тяхната бюрокрация, истината е проста – те ще паднат и без вас, но вас, които ви няма, ще паднете, защото вие всъщност никога не сте съществували, не сте се борили, не свършихте една  полезна работа за ползуроду, винаги искахте да имате шест кренвирша, едно телевизионно предаване и малко, малко остаряла вагина в кревата си.

"Пичове, вие се лъжете, че правите демокрация, че правите свобода, вие си мислите, че сте свободни, но вижте – на Орлов мост няма никой, просто две ченгета затварят Орлов мост, за да си мислите вие, че имате някаква свобода. Немате! Вие свобода немате! Както ви я отне преди много години Турция, после ви я отне Германия, после ви я отне СССР, после ви я отне… изберете си във, надолу. Помислете…“

"Ето ги хората, които затвориха Орлов мост днес – тея са хората, които затвориха Орлов мост днес. Аз не ги харесвам, те са боклуци, обаче вие сте мега големи, огромни боклуци, защото вас ви няма в деня, в когато трябваше да кажете на едни хора, че не могат да ви крадат повече. Не, те не могат да ви крадат повече, те нема как да ви крадат повече, но вие трябваше да го заявите, да го кажете, това беше ваше право. Българин означава човек, който не се възползва от правото си. Дотука съм аз."

Виж коментарите (52)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Нумеролог с интересна прогноза за изборите у нас и края на войнат...
БНБ е проверила няколко кредитни институции
След срутването на подпорна стена: Продължава разчистването на АМ...
Кои действия се считат за уронване престижа на работодателя и как...
Ето го най-модерния затвор у нас за 35 млн. лв.
Велики понеделник е! Започва Страстната седмица, ето кой празнува...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).