Караянчева захапа Радев: Да пита жена си за беквокалите на Азис, тя нали го харесва!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
10:35 / 03.10.2017
8826
Не искаме оставката на президента, искаме да говорим с него. Той е и наш президент, не само на БСП. Това е моят президент, но искам да бъда и аз неговият гражданин на България. Това заяви в "Здравей, България" Цвета Караянчева, народен представител от партия ГЕРБ. "Нека спре военната реторика. Той е държавният глава на България. Никой не ми дава разрешение да говоря така, просто изразявам мнение. Конфликт няма. Ние не сме в парламента, за да се обичаме, няма да се женим. Става въпрос за процедура, с която ще бъдат пръснати пари на българските данъкоплатци. Никой не заявявал, че всичко е насочено срещу президента", добави Караянчева. 

"Аз разбирам, че президентът е военен, но той трябваше да остави своята униформа в гардероба си. Нима той иска онзи парламент преди 89-та година. Сега е демокрация. Какво значи беквокали - това обида ли е, или комплимент към нас. Беквокал е Азис. Да пита жена си, която публично призна, че обича да го слуша, заяви Караянчева.  

"Не живеем в Северна Корея да ни казва някой какво да правим. Няма да си затворя устата да питам. Като трябва да споделя и кажа нещо, никой не може да ме спре", добави тя. Караянчева коментира и оставката на Делян Добрев: "Той е много честен човек и голям професионалист. Това, което се случи беше изключително спонтанно. Парламентът много ще загуби, ако той си отиде. Той е много качествен човек, получава подкрепа от много синдикати и организации. Активистите на БСП обикалят по районите и се опитват да атакуват представителите от съответните райони.

Държавата в момента върви и дава средства. Ето сега например даваме на пенсионерите, даваме за инфраструктура за образование, а ние 4 дни трябва да се занимаваме с Хасково. Госпожа Елена Йончева ще я коментирам, когато излезе с такава схемичка като в Хасково за Каварна. Аз лично няма да гласувам оставката на господин Добрев", каза тя.

Виж коментарите (33)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).