Канал само за турски сериали стартира в България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (70)
14:12 / 27.04.2020
27795
Timeless Drama Channel (TDC), първият глобален канал за турски драматични продукции, част от портфолиото на SPI/FilmBox, вече е в България благодарение на стратегическото партньорство на компанията с "Булсатком". Зрителите, ползващи IPTV и DTH HD услугите на "Булсатком", могат да открият канала под номер 444, а клиентите на DTH SD – под номер 16.

Те ще имат възможност да се насладят на редица хитови сериали по новия канал, сред които "С Русия в сърцето“, "Справедливостта на Кара“, "Черна любов и пари“, "Момичето с червения шал“ и много други вълнуващи турски продукции. 

Timeless Drama Channel e премиум канал, посветен на турските драматични продукции, и предлага над 600 часа интересно съдържание с участието на някои от най-популярните актьори, сред които номинираният за награда "Еми“ Енгин Акюрек, Къванч Татлъту, Бергюзар Корел, Фарах Зейнеп Абдуллах, Кенан Имирзалъолу и Туба Бююкюстюн. TDC е един от най-бързо развиващите се канали с фокус изцяло върху драматичния жанр в света, достига до 5 милиона домакинства в 14 държави и продължава да увеличава влиянието си по целия свят.

Виж коментарите (70)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).