Как се монтира радиатор за парно

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:09 / 26.11.2020
3696
Отоплението в превозното средство е от витално значение през студените месеци от годината, когато нуждата от топлина е по-голяма от всякога. Ако парното не работи добре, със сигурност ще ни е неприятно, докато изминаваме кратки или по-дълги разстояния с автомобила си. Това е причината спешно да подменим повредения отоплителен уред с нов, който ще ни осигурим надеждно отопление през целия зимен период и приятен престой за всички пасажери. 

Как да изберем радиатор за парно

Това е много важен компонент от конструкцията на съвременните автомобили. Неговата употреба е ежедневна през по-студените дни от годината, когато навън температурите са минусови, а ние трябва да шофираме необезпокоявани от неудобства като студеното купе и липсата на адекватно отопление. Когато печката за парно се повреди, трябва да организираме нейната смяна, извършвайки монтаж на нова авточаст от този вид. 

Посетете онлайн магазин Карко и разгледайте всички предложения за авточасти втора ръка. Очакват Ви световноизвестни марки и разнообразни предложения за всички модели коли. Поръчайте радиатори за парно, обръщайки внимание на:

- Качеството

- За какви коли са предназначени

- Цената

- Гаранцията за пробег

- Конструктивните характеристики

- Брой на охладителните ламели

- Състоянието на частта - ново или употребявано

- Условията за поръчка и доставка от избрания магазин за авточасти

Сменете повредения отоплителен уред за парно в най-кратки срокове, за да не се стигне до прегряване на мотора или повреда в охладителната система. Бързото запотяване на стъклата в колата далеч не е единственото нещо, до което ще доведе неработещият електрически радиатор за автомобил. Магазин Карко ще Ви предложи най-добрите решения. 

Какво включва монтажът му

Смяната на радиатора е различна в зависимост от вида и модела автомобил. В повечето случаи се налага разглобяване на арматурното табло, за да може да се извади частта. След това се откачат маркучите и повреденият компонент се подменя с нов. Последният етап е свързан със зареждането на охладителна течност и със стартирането на двигателя, за да се тества системата. 

Откъде да поръчаме авточасти втора ръка

Авточастите втора ръка са доста купувани, защото са бюджетно решение, което в същото време ни осигурява и нужното качество. Изберете магазин Карко, за да шофирате кола в пълна техническа изправност, която в същото време впечатлява и с безупречния си интериор и екстериор. Купете радиатор за кола на изгодна цена и посрещнете зимния сезон напълно подготвени.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Майка намери 15 кърлежа по детето си след разходка в парка
Вдигат определени пенсии
Жълт код за проливни валежи и гръмотевици е в сила за 2 области
Днес е най-важният ден от Страстната седмица
Откриха скелет на гигант при разкопки за строеж
Почивай в мир! Само на 54 години той ни напусна внезапно


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).