Как да превърнете двора в рай за децата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:08 / 27.05.2021
1307
С приближаването на горещите месеци, които носят със себе си приятно и топло време, децата ни искат да бъдат колкото се може повече навън. Разбира се, невинаги родителите имат възможност да отделят нужното време, за да ги забавляват и да играят с тях. Особено сега, когато живеем във времена на пандемия и голяма част от хората работят от вкъщи. За съжаление, работата не свършва с пристигането на летните дни, но за сметка на това пък децата излизат във ваканция, която желаят да прекарат сред природата. В този списък ще споделим с вас някои неща, с които да превърнете двора си в рай за малчуганите.

Надуваема топка

Едва ли някой от нас може да си представи детство, което да не включва играта с топка. Тя винаги е чудесен избор, защото може да бъде използвана както в двора, така и на плажа. Надуваемият вариант може да ви накара да се чувствате спокойни, докато оставяте детето си да си играе с нея, тъй като ще бъдете сигурни, че нищо няма да бъде счупено по време на игра, независимо от мястото, на което я използва вашето дете. Плюс за малчуганите е, че върху топките има различни персонажи от любимите им филми, които ще спомогнат за доброто настроение. Изборът е голям – можете да разгледате тук.

Надуваем басейн

Какво е лято без басейн?  Той е може би най-подходящият начин да предоставите на вашето дете прохлада в горещите дни – докато са във водата, хлапетата могат да си измислят какво ли не, за да се забавляват! Докато вършите задълженията си, вашето дете няма да скучае. Както и при топките, при басейните също има възможност за избор на декорация с картинки от любими филми, като сме сигурни, че ще откриете това, което вашето дете обича най-много. Разгледайте разнообразието от басейни тук и направете най-правилния избор.

Ролери и ролкови кънки

Ролерите и ролковите кънки са сред задължителните принадлежности на всяко дете за лятото. Когато детето ви е с ролерите навън, можете да бъдете сигурни, че то се забавлява безкрайно, като едновременно с това засилва и физическото си здраве. Времената, в които живеем, са пряко свързани с мобилните телефони и компютрите, а докато детето кара ролери навън, със сигурност няма да се сети за технологиите часове наред! Разбира се, за да се чувствате вие спокойни, а детето ви предпазено, е нужно да се снабдите и с каска и наколенки, които можете да откриете тук.

Въже за скачане

Въжетата за скачане са чудесен избор във всяко едно отношение – чрез тях децата ви ще обикнат спорта, ще се движат, а вие можете да се включвате в играта заедно с тях, за да се върнете назад във времето, когато вие самите сте били малчугани. Скачането на въже укрепва здравето, а едновременно с това предизвиква постоянна усмивка на лицето на всяко едно дете – какво по-хубаво от това? За да изберете въжето, което е най-подходящо за вас и вашето хлапе, можете да разгледате каталога тук.

Детски велосипед

Едва ли е възможно да има подобен списък, в който колелото да не присъства като предложение. Всяко дете мечтае за велосипед, тъй като това е чудесен начин за забавление и игра на открито. Изборът на велосипеди е огромен – можете да разгледате тук, за да откриете този, което смятате, че е подходящ за вашето дете. Естествено, както и при ролерите, безопасността е на първо място, затова не забравяйте да се сдобиете и с каска и наколенки.

Батут

Батутът е един от най-подходящите избори както за деца, така и за възрастни – забавлението с него е гарантирано! На пазара в момента има огромен избор от батути и трамплини, така че да успеят да отговорят на всичките ви изисквания. В зависимост от възрастта на вашето дете, можете да изберете различни размери, като част от тях са снабдени и със заграждение, което да гарантира за сигурността на децата по време на игра. Скачането на батут е идеален начин за изразходване на енергия, а времето върху трамплина минава неусетно, тъй като е наистина забавно и всяко дете би го оценило!

Воден пистолет

Всеки човек има нужда от разхлаждане в горещия ден, а какъв по-добър начин за това от пръскане с водни пистолети? Докато децата ви играят, те едновременно се забавляват и се освежават под жаркото лятно слънце. Играта с водни пистолети помага на децата да измислят какви ли не щуротии, заради които усмивките няма да слизат от лицата им. Възможностите за забавление са много, тъй като въображението на децата е особено развито – те са способни да измислят какво ли не, с което веселието да не приключва.

Сет за голф

Ще завършим списъка с нещо по-нестандартно, но със сигурност изключително забавно – голф! Освен сигурното развлечение, играта на голф ще помогне на детето ви да подобри своята координация и ще стимулира сръчността му. Комплектът е направен така, че играта да бъде съвсем като истинската игра на голф, тъй като съдържа всичко нужно, за да накара детето ви да се почувства доволно и щастливо. Сетът е подходящ за деца над 3 години, които обичат разнообразието – сигурни сме, че и родителите няма да се сдържат и ще пробват своите голф умения.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Мъж преби и отвлече 19-годишно момиче
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).