Иван Гешев: Всеки ще си получи заслуженото за съборените и ограбени заводи в Девня

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
15:54 / 04.08.2020
10869
Както Varna24.bg съобщи, днес на посещение в Община Девня пристигна главният прокурор Иван Гешев.

Кметът на Девня Свилен Шитов сподели във фейсбук информация относно посещението:

"Главният прокурор Иван Гешев беше придружаван от началника на ОД на МВР във Варна комисар Даниел Пашов, ръководителят на Апелативната прокуратура на Варна прокурор Владимир Чавдаров, като присъства и началникът на РУ на МВР в Девня главен инспектор Байрам Нишад.

Основен повод за срещата ни бе темата за битовата престъпност. С гостите обсъдихме мерките, които се предприемат на местно ниво за намаляването й, в това число разпространението на наркотици и други криминални прояви.

По време на разговора ни, запознах главния прокурор с това, че Община Девня инвестира в монтирането на видеонаблюдение. Той от своя страна коментира, че това е един от пътищата за овладяване на престъпността.

Според него всяка община трябва да заделя средства за видеонаблюдение с цел осигуряване на сигурността на гражданите. В това отношение днешната ни среща е доказателство за доброто сътрудничество между полицията, местната власт и прокуратурата, за да се справим заедно с престъпността.

При посещението си в Девня Иван Гешев сподели също и, че Община Девня и жителите й, са ощетени от приватизацията на някои от предприятията. По темата за съборените и ограбени заводи, той коментира, че се полагат усилия всеки да получи заслуженото за действията си", сподели Свилен Шитов.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).