Ина Манчева е новата Мис България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
09:54 / 29.04.2012
7150
Ина Манчева беше избрана за "Мис България 2012" на гала вечер снощи. На бляскавата церемония Манчева беше момичето, което успя най-много да очарова деветчленното жури. Новата "Мис България 2012" получи първия в България Skoda Citigo, както и възможността да представи страната ни на най-престижния конкурс за красота "Мис Свят", който тази година ще се проведе в Ордос, Китай. 

Габриела Василева беше определена за Първа подгласничка на "Мис България 2012", а Паула Коленцова за втора подгласничка. И трите отличени красавици получиха много награди от спонсорите на събитието.

Във вота на публиката най-много гласове събра отново Ина Манчева, като за нея на сайта на конкурса са гласували 3365 души. Както беше обявено ще получи специална награда.

По време на церемонията дванадесетте финалистки участваха в три дефилета с изящни тоалети, изработени от известната дизайнерка София Борисова, която за втора поредна година облича момичетата в конкурса Мис България. Освен с грандиозната сцена и визуални ефекти, шоуто впечатли и с невероятните изпълнения на Орлин Павлов, Рут Колева и Бразз Бенд на Ангел Заберски. Специален музикален гост на галавечерта беше и световноизвестната денс-звезда Monique Lawrence, която изпя песента "Казанова".
"Изключително съм щастлива, че в България има толкова хубави и умни момичета. Те, както и всички почитатели на конкурса Мис България, заслужават такъв грандиозен финал. Пожелавам на Ина успех, късмет и достойно да представи България на конкурса "Мис Свят", заяви продуцентът на "Мис България 2012" Виолета Сечкова.

Виж коментарите (23)
Още новини от Национални новини:
Борисов: Петков казваше "Тагарев е нашето знаме", но сега пък го ...
Страшен потоп в наш областен град
Педиатър успокои: Ваксината за коклюш е напълно безопасна за брем...
Страната ни с рекордно нисък износ на ток за първите месеци: Спад...
Доклад на ЕК буквално ни уби с констатация за разликата бедни-бог...
Страшен порой се изля над столицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).