Хора с голям късмет или как се размина голямата трагедия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
09:52 / 21.12.2016
4264
Джип се блъсна в неделя в магазин, намиращ се на автобусна спирка на Сточна гара в София. По време на инцидента пред обекта имало двама младежи, които се оказват на няколко сантиметра от автомобила, който се врязва в магазинчето.

"В неделя се случи в 8:30 вечерта. Момчетата са си тръгнали буквално веднага след инцидента. От стрес или от страх, не знам.. Не се върнаха. Човекът, който работи вътре, по чудо е оцелял. Продавачът е отишъл до склада заради клиент, който е искал топла бира. Отново късмет", признава собственикът на магазина Димитър пред Нова тв. 

"Водачът на джипа не беше употребил алкохол със сигурност. Беше мислещ и адекватен. Той каза, че не е имал време да разбере какво става. Колата му е поднесла на завоя и просто е държал волана, не е имал какво да направи. Доста бързо принципно се влиза в този завой. Повечето водачи гонят, да не изпуснат светофарите", смята още той. 

"Мисля си обаче, че такива неща не трябва да се разминават просто с акт. Можеше да има много голяма трагедия. Наказанията трябва да са доста по строги. Нищо, че сега няма жертви, съдбата така е решила", завърши собственикът.


Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Само на 55 почина голямо име в журналистиката
От МОН обясниха ще има ли изпит в детските градини
Над 52 000 четвъртокласници на матури по БЕЛ
След смъртта на моторист: Задържаха шофьор от катастрофата
Радев: Всички държави членки на НАТО по един или друг начин са въ...
Експресна поръчка за нова лична карта само в столицата


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).