Хекимян търси място на Явор Бахаров в телевизията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:08 / 27.07.2021
3708
Интересни ситуации се разиграват между Антон Хекимян и Явор Бахаров, които няма как да не попаднат в публичното полезрение. Шефът на новините в bTV и актьорът са дългогодишни приятели, а много скоро се канят да станат и нещо повече.

Актуални слухове от тв средите гласят, че Хекимян усилено търси място за Бахаров в телевизията и иска да го вземе под крилото си. И като нищо още от есента да го видим в някое предаване или рубрика на медията.

Двамата са близки от години, още от снимките на "Африка: Звездите сигурно са полудели" от 2013-а, когато Бахаров бе един от състезателите, а Хекимян - водещ. След края на формата те продължиха приятелството си отвъд терена. Затова и шефът на новините сега искал да удари едно рамо на авера си и да му осигури работа.

Напоследък актьорът малко по-трудно си намира ангажименти заради публичния скандал, в който се забърка. Преди да го осъдят условно, Явор го грозеше една година затвор, след като го хванаха да шофира пиян и дрогиран в Банско през зимата на 2020-а. Той все пак успя да запази мястото си в "Съни бийч", където играе централна роля и продуцентите специално дръпнаха напред снимките на втория сезон, за да може да той да участва преди присъдата му, пише "Стандарт".

Интересното е, че именно bTV винаги осигурява терен на малкия Бахаров в нужда. Спекулира се още, че от телевизията всъщност отдавна искали да го правят водещ, но плановете се осуетили покрай съдебните му проблеми.

Виж коментарите (2)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).