Гринго: Софка е люта циганка, искаше да ме превърне в чехъл

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:14 / 01.08.2019
10569
"Софка е люта циганка. Голям инат е. Сега ми е ядосана. Затова говори навсякъде, че съм я заплашвал с убийство и какво ли още не. Това е пълна лъжа. Тя още ме обича. Каза ми го наскоро даже". Това разкри пред "България Днес" бившият съпруг на Софи Маринова - Гринго. Тодор Давидов, както е истинското име на мачото от Айтос, и ромската перла се разделиха преди повече от два месеца.

Маринова твърди, че причина за развода е системен тормоз от страна на здравеняка. Според Гринго думите на Софка не отговарят на истината.

"С нея се карахме от първия ден. Удрял съм я точно два пъти - малко след като се запознахме и преди година. Не съм й чупил ръката. Това е поредната измислица. Удрял съм й само шамари по лицето. Но, пак казвам, това беше много отдавна. Разделихме се, защото тя искаше да ме промени. Аз съм мъжкар. А бившите й мъже не са такива. Софка искаше да властва над мен. Да ме превърне в чехъл. Но това няма как да се случи", обясни айтоският гларус.

Гринго не крие, че ходи на участия на Софка. Маринова се оплака, че той я преследва. Изпълнителката твърди, че ще иска да издейства ограничителна заповед.

"Мъчно ми е за нея. Обичам я повече от всичко. Обади ли ми се, тръгвам веднага. За нея ще отида накрай света. Истина е, че съм ходил да я видя по участия. Бях два пъти - веднъж във Велики Преслав и в Слънчев бряг. Но не я преследвам. На една от изявите й се приближих до нея. Целунах й ръката, поздравих Лоренцо и си тръгнах. Минути по-късно Софка ми се обади и ми каза да се върна в заведението", откровен е Гринго.

Бившият мъж на ромската перла е бил арестуван заради Софка.

"Преди две години бях в Пловдив и се скарахме. Софи се обади в полицията и те ме прибраха за 24 часа. Когато е ядосана, става друг човек. Коренна промяна от това, което я познават всичко останали", признава Гринго.

В момента Тодор Давидов не иска да се събира със Софка. Той е категоричен, че не е ядосан за обвиненията, които сипе по него. Просто иска Софи да се успокои и да забрави за скандалите.

"Тя ще се върне при мен - сигурен е Гринго. - Прощавала ми е много пъти. Още ме обича. Звънни ми през два-три дни да ме чуе. Аз също я търся. Помагам й, когато има нужда от моята помощ, въпреки че сега сме разделени", добави Гринго.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).