Гребенаров официално оглави "Национална полиция", повишиха го в чин

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:07 / 25.11.2013
4133
Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев от 22 ноември т.г. на длъжност директор на Главна дирекция "Национална полиция" /ГДНП/ е назначен комисар Тодор Гребенаров и му е присъдена категория А, главен комисар. Днес той беше официално представен пред състава на ГДНП от главния секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров. 

По думите на главен комисар Гребенаров приоритет в работата му ще бъде различният подход в организацията на патрулно-постовата дейност, както и реализиране на мерките в борбата с битовата престъпност. Той благодари на ръководството на министерството за гласуваното доверие и сподели пред служителите своите впечатления за работата на ГДНП по отделните направления на дейност. 

Новият директор представи своята визия, за това как главната дирекция да функционира по-ефективно и успешно. Главен комисар Гребенаров благодари и на досегашния директор на главната дирекция главен комисар Ангел Антонов, който се оттегля от поста по лични причини.

Главен комисар Тодор Гребенаров е завършил НВУ "Васил Левски" - Велико Търново. През 1995 година започва работа в ОДМВР-Пловдив като полицейски инспектор. Девет години е началник на отдел "Охранителна полиция" в областната дирекция. Със заповед на министър Цветлин Йовчев от 15 август той е назначен за директор на ОДМВР Пловдив. За високите си професионалните успехи комисар Гребенаров е награждаван многократно през годините - сред получените от него отличия са: "Почетен знак на МВР" - Трета, Втора и Първа степен, Почетно отличие на МВР "За доблест и заслуги", медал "Правосъдие, свобода, сигурност", както и наградно оръжие.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).