Говори майката на една от шестте жертви от Нови Искър (ВИДЕО)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
08:28 / 04.01.2018
13171
"Чух се с Боби в 18:30 на 31-ви декември и се разбрахме в 12:00 часа да се чуем. Аз му звъннах малко след 12 и телефонът му даваше свободно, след което ми се затвори. След това пак го набрах и пак затвори. Това заяви в ефира на Нова тв майката на убития тийнейджър в Нови Искър Стефка. "В първия момент помислих, че мятат пиратки, не съм си помислила, че някой може да е затворил телефона. На следващия ден го потърсих, телефонът отново бе изключен. Звъннах на детенцето, с което щеше да празнува, и той ми каза, че Боби не е там", разкри още почернената майка. 

След това звънях на Нанси и на Кети, но техните телефони също бяха изключени. Помислих, че са заминали на вила, където няма обхват. Ходих да го търся, но не знаех в коя къща са. Виках "Нанси, Нанси", но никой не отговаряше", продължи Стефка. Жената разкри какво е било последното нещо, което са си говорили със сина й. "Говорихме си общи неща, той ми каза, че са пазарували от Курило, за да си правят скара. Разбрахме се в 12 часа да се чуем", разказаха роднините на Боби. 

"Стремели сме се да не чувства липсата на баща му, добави през сълзи бабата на Боби Корнелия. Когато синът ми каза, че къщата била пълна с трупове, реших, че тая е сготвила нещо и са се изпотровили. Стояли сме цяла нощ отвън. Всеки ден ходим там, но никой нищо не ни казва. Нещо има!", разказа с разтреперан глас Корнелия. "Нанси я познавах, с Кети съм се виждала веднъж, но сме се чували по телефона. Може би Неделчо и Кети са замесени с нещо. Щом е толкова жестоко, значи има нещо. Всичките са с много патрони застреляни. Боби искаше да завърши и да започне да работи, за да изкарва парички", завърши почернената Стефка.



Виж коментарите (9)

Още по темата (59):
06.01.2021 Прокуратурата плаща 80 000 лева заради шесторното убийство в Нови Искър, не си била свършила работата
06.02.2018 Шесторният убиец от Нови Искър още е в моргата
26.01.2018 Участвал в издирването: Засичах на няколко пъти Росен Ангелов
19.01.2018 Майката на Неделчо ридае гневно: Избиха цялото семейство заради Кети!
18.01.2018 Първият частен детектив със сензационна версия за шесторното убийство в Нови Искър!
15.01.2018 Генерал от разузнаването със загадъчна версия за шесторното убийство
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).