Голяма трагедия! Две деца се удавиха край Бургас

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:12 / 15.08.2021
4964
Голяма трагедия в Бургас. Две момченца на 11 и 13 години от бургаския комплекс “Меден рудник" са се удавили в яз. "Мандра". Телата им са намерени от водолазен екип към регионална дирекция “пожарна безопасност и защита на населението" - Бургас и служители на ИАРА.

Около 00.30 ч., снощи, в IV РУ Бургас е получено съобщение от родителите на двете момчета за това, че излезли да играят по обяд, но след свечеряване, не са се прибрали в домовете си. Родителите ги търсили на различни места, звънели по приятели и близки, но след като не открили никакви следи, алармирали полицията.

Своевременно за провеждане на оперативно-издирвателни действия е сформиран съвместен екип от служители на отдел “криминална полиция" при ОД МВР Бургас и IV РУ Бургас, които проверили още няколко възможности за местонахождението на децата.

Около 09.00 ч., днес, рибар подал сигнал за това, че във водата на езерото в района на дигата на помпената станция забелязал човешко тяло. Екип водолази от РДПБЗН Бургас извадили трупа на 13 годишното момче. Със съдействието на служители от ИАРА периметърът на претърсване в езерото е разширен, като около 16.00 ч. е открито тялото и на 11 годишното момченце.

При извършения оглед видими следи от насилие не са открити. Намерени и иззети са дрехите, обувките и багажа на децата, оставени на камъни по дигата в близост до мястото, където във водата е намерено първото тяло. Вероятно момчетата са влезли да се къпят в езерото, но за съжаление, са се удавили.

Работата по случая продължава от служители на IV РУ Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Симеон Симеонов: Целта на всяка една професионална гимназия е да ...
Как да се предпазим от ухапване на кърлежи?
Обичан морски курорт вече гъмжи от туристи
Лошо време на Разпети петък, удрят ни бури и градушки
Български фермер разкри огромна далавера с млякото у нас
Отложиха пускането на газовия терминал край Александруполис


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).