Голяма грешка: "Баровец" засече автомобил на жандармерията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
09:24 / 27.07.2017
8205
Вчера, около 19.30 ч. служители от бургаската жандармерия, пътуващи със служебен автомобил за Несебър, непосредствено след кръговото кръстовище на изхода на Бургас, са изпреварени от дясната страна и засечени от лек автомобил "Мерцедес CLS 63", с бургаска регистрация, като констатирали, че водачът му шофира рисково, създавайки предпоставки за ПТП. 

Автомобилът е спрян на около 100 м от разклона за Каблешково посредством използване на звуков и светлинен сигнал, като е установена самоличността на водача. Това е 34-годишният А.И. от Бургас, който шофирал след употреба на алкохол с концентрация - 1,03 промила. На водачът е съставен акт, като са свалени регистрационните табели на "Мерцедеса". 

При демонтажа на задната регистрационна табела, под табелата са открити две полиетиленови пликчета, съдържащо едното - жълто кристалообразно вещество / метамфетамин/, а второто - бяло прахообразно вещество, чийто точен състав е в процес на изясняване. 

А.И. е тестван за употреба на наркотични вещества, ката апарата отчел положителен резултат за употреба на кокаин и метаамфетамин. Задържан е за срок до 24 часа със заповед за задържане. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Виж коментарите (12)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).