Гала ли? Вижте официалното име на водещата "На кафе"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
21:30 / 25.09.2021
14306
Ако доскоро само попфолк изпълнителите сменяха имената си, то вече в съдебната битка затова влизат и спортисти, писа Телеграф. Наскоро актьорът от Народния театър "Иван Вазов“, Владимир Карамазов  официално добави в документите си фамилията, с която го разпознават феновете и завинаги задраска рождената си Александров.

Колежката му Елен Колева започна да работи с енергия и лечителство и каза, че в името й има огромна доза негативизъм, от която иска да се отърве. Така звездата вече се изписва като Елена Калевска. Елена всъщност е рожденото й име, което си върнала, тъй като Елен вече й се струвало "ненужна претенция“ за разлика от преди. Калевска пък идвало от руската й жилка и е артистично наименование от Колева, фамилията на баща й Николай Колев, който бил актьор.

Една спортна история разбуни духовете по-рано - тази на Тихомир Рангелов, чиято звезда изгря в риалити формата "Фермата“. Въпреки интереса и славата на супер сваляч Тихомир стана Мелиса. В  момента още чака за официална смяна на името. След време Тихомир ще смени и пола си.

С най- много сменени имена се славят попфолк звездите. Известни примери са Преслава, родена като Петя, и Джена кръстена като Десислава. Колежката им Алисия всъщност се казва Ася, не се знае обаче дали е сменила официално името си.  Димана се прекръсти от Димитричка, но се  отказала от документите на по-късен етап. С много имена е певицата Малката, която се казва Ваня, после беше Ванеса.

Една от най-популярните тв водещи също е променила името си в съда. Става дума за водещата "На кафе“ Гала, която е наречена Галя от родителите си, но в официалните й документи присъства благозвучното Гала.

Виж коментарите (1)

Още по темата (3974):
16.12.2022 С "Ферари" за 1 млн. лева Нинджата замина за Гърция на лов за евтини
имоти
30.09.2022 Няма да я познаете! Ето я пловдивчанката Симона от "Фермата" преди
тунинга!
24.09.2022 Лепа Брена направи голямо признание, свързано е с България
21.09.2022 Фадо изпълнителка взриви българската публика
18.07.2022 Стефан Илчев: Напускам България, тук няма смисъл да творя
16.07.2022 Попфолк певицата Валя: Прибирах се от участие в Пловдив, когато заспал шофьор на камион едва не ме премаза на пътя
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).