Фолкпевец катастрофира на Пътя на смъртта!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
09:39 / 12.10.2020
56906
Тежка катастрофа преживя хитовият фолкпевец Денис Теофиков. Това потвърди самият той, като вече се чувства сравнително добре. Младият изпълнител и шофьорът му се забиват в мантинела на пътя Русе-Бяла, който е едно от най-натоварените трасета у нас и годишно взима десетки жертви при инциденти с автомобили. Заради мрачната й слава отсечката е известната като Пътя на смъртта.

На 3 октомври т.г. Денис пътува за участие в дискотека в Русе. Около 23.00 часа, малко преди да стигне дунавската столица, шофьорът му изпуска завой и със скорост от 90 км/ч се забиват в предпазната мантинела. Ударът е толкова тежък, че се отварят въздушните възглавници. Минути след удара на място пристига линейка и фолкпевецът е прегледан на място. Той обаче твърдо решава, че няма да отложи участието си, и отива в русенската дискотека, където същата вечер забавлява стотици гости.

"Вече се чувствам по-добре, през следващите дни не отмених нито едно участие. За мен почитателите ми са най-важните и не мога да ги предам. Усещам болки в ръцете, но и това отшумява. Благодарен съм, че се разминахме с най-лошото", заяви пред "България Днес". От екипа му добавиха, че постоянно следят състоянието му и дори са му предложили почивка, но той е решил да не спира да пее.

Колата, която е лична собственост на шофьора, е напълно потрошена след удара. Но Денис разсъждава, че човешкият живот е важен, а не ламарините.

20-годишният фолкпевец в момента е сред най-нашумелите имена в родния попфолк и прави хит след хит. Той е закърмен с музика от малък, тъй като е израснал в музикално семейство - майка му е певица, а баща му - известен китарист. Завършва образованието си в Националното музикално училище "Любомир Пипков" в София. Участвал е в някои от най-големите музикални риалити формати в България - "България търси талант" и "Х фактор". През 2018 година подписва договор с музикална компания "Пайнер".

Виж коментарите (33)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...
Вижте кои пътища ще са отворени и кои затворени, преди да тръгнет...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).