Фейсбук прегря след този репортаж! Всички журналисти ли са брутално нахални?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:08 / 10.05.2017
10469
Фейсбук прегря след репортаж на Нова телевизия. В него репортер е в болница във Велико Търново, където е настанено малко момченце, пребито почти до смърт от баща си. Репортажът, излъчен първо в сутрешния блок на телевизията, показва детето, приковано безпомощно към леглото си със системи в едната ръчичка. Репортерът на телевизията се е надвесил над него и му задава въпроси, връщайки го отново към ужасното преживяване. 

От кадрите си личи, че детето се чувства неудобно, въртейки с ръчичка чаршафа, чудейки се как да отговаря на въпросите. Темата за това доколко журналистиката има право да надзърта в душите на деца след такава тежка травма бе сред най-обсъжданите днес в социалните мрежи. Повечето от потребите коментираха, че това е недопустимо и трябва да бъде спазвана някаква етика, когато става въпрос за дечица.  




Източник: Блиц

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).