Ето го луксозния царски вагон, който пуска БДЖ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:48 / 31.03.2017
6940
Поради изключителния интерес към атракционното пътуване с парен локомотив на 8 и 9 април - Лазаровден и Цветница, като комплимент към ревностните си клиенти, "БДЖ Пътнически превози" ЕООД добавя и царски вагон от състава на "Корона експрес" към композициите за Кюстендил и Черепиш.

Вагонът ще бъде на разположение на всички пътуващи да го разгледат и да се снимат в него по време на движение. Историк от компанията ще посреща желаещите в музея на колела и ще отговаря на всички въпроси. Записванията за реда на влизане ще започнат непосредствено след потегляне на композицията от София.

За любителите на фотографията, в посока към Кюстендил и Черепиш, царският вагон ще бъде прикачен непосредствено след цистерната с вода на локомотива и така композиционно ще могат да заснемат изцяло ретро визия.

Тъй като билетите и за двете направления бяха разпродадени за по-малко от три дни, към всеки от съставите БДЖ добавя по два допълнителни вагона и така продажбите на билети няма да спират до изчерпване и на тези наличности.

Специална заявка за билети дойде от Великобритания от семейство англичани, които ще пристигнат в България специално, за да се возят с ретролокомотива Баба Меца и по двете дестинации. 


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Увеличиха заплатите на полицаите
Проучване на "Екзакта Рисърч Груп": ГЕРБ-СДС с над 9% пред ПП-ДБ
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).