Екатерина Захариева също поздрави българските дипломати

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:34 / 19.07.2020
2205
Поздравявам всички колеги по случай Деня на българската дипломатическа служба. Това заяви външният министър Екатерина Захариева

"Изказвам своето възхищение от огромните усилия, които бяха положени от вас в последните месеци. Разпространението на Ковид–19 ни постави да работим в безпрецедентна ситуация, за която няма ясно разписани правила и протоколи, които да следваме", каза тя.

"Благодаря ви, защото успяхме да отговорим на високите очаквания на обществото към нас в тази толкова динамична обстановка. Понякога трябваше да взимаме решения за минути, за нещо, което в обичайни времена би отнели дни. В първите седмици на пандемията помогнахме на редица наши сънародници от всички краища на света да се завърнат у дома.

За кратък период от време създадохме най-актуалния и достоверен източник на информация за мерките срещу коронавируса, в който се въвеждат данни от над 90 страни. Показахме изключителна подготовка и работихме в синхрон дори в най-трудните моменти. За съжаление, кризата не е отминала и няма да отмине скоро. Убедена съм обаче, че наученото от нея ще ни направи по-силни", подчерта Захариева.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Неприятна изненада утре
Епидемиолог обясни защо ваксината против коклюш е изключително ва...
След обществената реакция: Главчев разпореди решението за частнат...
Над 2 млрд. лева дължим на банките
От мрежата: Колоната е около 12 км, хората пият кафе край пътя
Георги Господинов се сбогува с Пол Остър


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).