Дженоа срещу Интер –ТОП 3 от всички футболни прогнози за двубоя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:36 / 24.07.2020
2108
В събота вечер отборите на Дженоа и Интер излизат един срещу друг в двубой от 36-ия кръг на италианската Серия "А". Мачът ще се играе от 20:30 ч. на стадион Луиджи Ферарис като гостите от Милано са фаворити за победата, но тяхната форма не е много добра, докато "грифоните" са в отлична серия. Може би доста футболни прогнози ще бъдат за победа на Интер, но домакините имат своите шансове да изненадат съперника.

Отборът на Дженоа спечели изключително важни три точки в градското дерби със Сампдория в сряда. "Грифоните" постигнаха победа с 2:1, с което записаха втори пореден успех в Серия "А". Така тимът гледа към спасението и вече има 36 точки, като е на 4 пункта от опасната зона. Дженоа има 9 победи, 9 равенства и 17 загуби през сезона в Серия "А" при голова разлика 44 на 65. Очевидно отборът има проблеми в защита през тази кампания, поради което е замесен в битката за оцеляване. Дженоа запази само една суха мрежа в последните 10 срещи в лигата и надали ще успее да спре силното нападение на Интер, но ще се стреми да отбележи голове, за да вземе нещо от срещата.

Воденият от Антонио Конте отбор пък вече е аут от битката за титлата, след като направи реми 0:0 срещу Фиорентина в сряда. Така Интер остана на 7 точки от Ювентус, като "бианконерите" са с мач по-малко. Интер заема 3-ата позиция в лигата с актив от 73 точки и не се притеснява за мястото си в топ 4. По притеснително обаче е представянето на отбора. В мача с Фиорентина "нерадзурите" имаха по-голямо владеене на топката и създадоха над 10 положения за гол, но не успяха да реализират. Почти всички футболни прогнози бяха за победа на Интер, но "синьо-черните" се издъниха у дома и така сдадоха второто място на Аталанта. В последното си гостуване тимът на Интер направи реми 2:2 срещу Рома, така че в две поредни срещи отборът няма победа.

Двата отбора да отбележат гол изглежда сигурна прогноза за предстоящия мач

Първата ни футболна прогноза за мача между Дженоа и Интер е Гол/Гол. Въпреки че последният мач на Интер завърши при резултат 0:0 срещу Фиорентина, то "нерадзурите“ рядко пропускат да се разпишат. АКо погледнем към последните 4 гостувания на Интер, то ще видим че отборът на Конте е вкарал 10 гола - поне по 2 във всеки мач. Три от тези срещи предложиха попадения в двете врати. Като се има предвид, че отборът на Дженоа е в добра форма и спечели 3 от последните си 4 мача, а освен това 8 от изминалите им 10 срещи предложиха голове в двете врати, то тази прогноза изглежда резонна.

Дженоа няма да загуби срещата

Двоен шанс 1Х в този двубой е с доста атрактивен коефициент - около 2.35. Интер изглежда разколебан като има само 2 победи в изминалите си 6 мача. Тимът загуби шансове за титлата и е възможно мениджърът Антонио Конте да направи някои промени в състава. От друга страна, съставът на Дженоа спечели 3 от последните си 4 мача в лигата. "Грифоните" ще са вдъхновени от последния си успех над Сампдория и е доста възможно да не загубят от "синьо-черните“.

Ще видим гол до почивката на "Луиджи Ферарис“

Много рядко в двубой на Дженоа няма попадение до почивката. В изминалите 10 мача на тима паднаха много голове, като 9 от тези срещи бяха с над 2.5 гола. Попаденията изглеждат гарантирани, когато "грифоните" се изправят срещу Интер. Гостите от Милано пък вкараха цели 13 гола в последните си 3 мача с Дженоа, така че би трябвало да има над 0.5 гола през първото полувреме.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Започват срещите между партиите за евентуално съставяне на кабине...
Важно за хората с диабет
Проф. Ива Христова: Широко разпространените комари в България са ...
Българка от бандата, източила над 50 млн. паунда помощи в Англия:...
Трагедия на морето: Чешки гражданин се удави
Собственик на фирма: При нас заплатата не пада под 2000 лева, но ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).