Джейми Елиас с благороден жест, каза какъв е хонорарът й от "Черешката"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 11.12.2020
16132
Моделката и инфлуенсърка Джейми Елиас бе домакиня в първия епизод на новия сезон на кулинарното предаване "Черешката на тортата". Тя събра доста неодобрителни коментари, защото готви с чужда помощ, обърка името на подправката кимион с "камион" и обяви, че пилето се "вари" на скара.

За участието си в "Черешката на тортата" тя получава 700 лева, които решава да не запази за себе си, а да помогне на болницата в Русе. Закупува ръкавици и костюми, които да бъдат използвани от лекарите в дунавския град. От екипа й говорят с ръководството на лечебното заведение, които с радост приемат дарението, тъй като в битката с COVID-19 имат нужда от консумативи и всяка подкрепа е добре дошла.

"За да даваш добър пример, не е нужно да си инфлуенсър, адвокат, лекар, учител, писател или актьор. За да даваш добър пример, трябва да си преди всичко добър човек. Живеем във време, в което да се присмееш на другия се счита за “по-достойно" от това да му помогнеш и подадеш ръка. Във време, в което вие ще запомните какво съм направила, как съм се държала, но не помните цифрата на хората, които ежедневно се борят за човешкия живот в условията на Ковид.

Вие може и да не си спомняте, но аз помня. Ето защо реших да дам хонорара си от “Черешката на тортата", възлизащ на 700 лева, за закупуване на средства от първа необходимост за болницата в град Русе. И не го правя, за да се докажа на някого или да лустросам името си - правя го, защото така го чувствам и така е редно. А вие, какво запомнихте от мен?!" - написа тя.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3169):
15.05.2023 Двама холивудски мачовци се разбраха за нов филм
17.05.2022 Трудно бихте я познали! Вижте как изглежда днес една от участничките в "Ергенът"
01.04.2022 Лили Иванова разпродава тениски, албуми и автографи, цените започват от 1
лев
31.03.2022 Хостеси обират чанти по тузарски барове, две от тях вече са арестувани
31.03.2022 Ваня Щерева: До всички, с които се прегръщахме тези дни - сори, дано ви няма нищо
31.03.2022 Мъжът на Сашка Васева: Монахини се грижат за нея
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).