Дъжд и гръмотевици днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:45 / 29.04.2017
2545
Днес над Западна и Централна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. В следобедните часове ще има краткотрайни валежи, придружени с гръмотевици, възможни са и градушки. Предимно слънчево с разкъсана висока облачност ще е над Източна България. Там ще духа слаб до умерен вятър от юг-югоизток. В западните райони вятърът ще се ориентира от северозапад. Максимални температури между 23° и 28°, в София 24°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за април и през деня още малко ще се понижи.

Над планините от западната половина на страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на много места ще превали и прегърми. Вятърът ще е до умерен от юг, югозапад. След обяд ще се усилва. Максимална температура на височина 1200 метра - около 18°, на 2000 метра - около 11°.

Над Черноморието в сутрешните часове ще има ниска облачност или мъгла. След обяд ще преобладава слънчево време. Ще духа слаб до умерен югоизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 12°-16°. Температура на морската вода е 10°-13°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).