Днес ще е слънчево и топло

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:59 / 24.12.2016
1990
Днес над по-голямата част от страната ще е предимно слънчево. В сутрешните часове на отделни места в равнините и котловините видимостта ще бъде намалена. По-значителни увеличения на облачността ще има над Източна България, където ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са между 2° и 7°.

Атмосферното налягане е и ще се задържи по-високо от средното за декември.

Над планините ще е предимно слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има над масивите в Източна България, но без валежи. Ще духа умерен, по високите части и силен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра около 1°, на 2000 метра - около минус 4°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, но без валежи. Вятърът ще е до умерен от север. Максимални температури на въздуха: 3°-5°. Температурата на морската вода е 5°-6°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Първи подробности за тежката катастрофа край "Маказа", има много ...
Днес отбелязваме Международния ден на сестринството
Поскъпват основни хранителни стоки
Тежка катастрофа спря движението за "Маказа"
Въпреки високите, българите не спират да купуват имоти в това рай...
Времето днес леко ще ни пообърка


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).