Discovery отвръща на удара: Не сме изисквали по-високи такси от Blizoo!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
10:16 / 09.07.2012
5931
От Discovery Networks също публикуваха становището си по случая с прекратеното излъчване на каналите им от българския оператор Blizoo. Plovdiv24.bg публикува без никава редакторска намеса и това становище:

Поради реакцията на разочарованите зрители, Discovery създаде специална интернет страница - www.discoverybg.com. В нея абонатите на Blizoo могат да намерят информация как да подадат оплакване към Blizoo и какви действия биха могли да предприемат, за да продължат да гледат каналите от семейството на Discovery.

"Решението да лиши абонатите си от уникалния микс от канали в семейството на Discovery е изцяло на Blizoo. Blizoo изключи излъчването на Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Discovery World, Discovery Science и ID: Investigation Discovery. По този начин бе нарушен договорът с Discovery Networks. Това се случва, въпреки че Discovery не е променяла условията по договора. Discovery отправи молба към Blizoo, с цел операторът да уважи условията по договора и окуражава техните абонати да се свържат с Blizoo, за да ни помогнат да запазим семейството от канали на Discovery, включително Discovery Channel, да останат част от техния телевизионен пакет", коментира Влад Тудосие, регионален мениджър за Югоизточна Европа в Discovery Networks CEEMEA.

Discovery се извинява на зрителите си, че попадат в обсега на спора, и искрено съжалява за прекъсването на любимите им програми. 


Виж коментарите (22)

Още по темата (1):
09.07.2012 Blizoo спря Discovery: Поставят ни в неизгодно положение спрямо останалите оператори!
Още новини от Национални новини:
Българин е похарчил 2 600 лева за бургери
Борисов: Cрамота e да съм на един плакат с Денков
Подробности за инцидента на Централна гара в София 
Царуването на парите в брой е към своя край, скоро ще бъдат помет...
Запомнете тези четири дати през юни
Гвоздейков: Композира се нов влак за Пловдив, вината е на машинис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).