Директорът на ЦСОП – Бургас: Участвалите в клипа ще понесат своята отговорност и ще бъдат наказани

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
10:53 / 03.08.2021
4338
Както Burgas24.bg съобщи клип с жестоко психическо насилие над дете в център за специална образователна подкрепа в Бургас обиколи вчера социалните мрежи. Авторът на кадрите е анонимен. Спори се и кога точно е направен клипът. Прокуратурата разследва случая.

"Не мога да кажа точно кога е сниман клипът. Предполагам, че е отпреди 3-4 години, тъй като една от колежките на клипа вече е пенсионирана. Тогава последно е работила с това дете. Другата колежка е наш служител, в момента е в отпуск. Третият човек, който е снимал клипа, не знаем кой е. Надявам се някой да ни каже", заяви пред NOVA директорът на Центъра Диана Костова.

 "Всички ние приемаме, че това е недопустимо да се случва. Участвалите в клипа ще понесат своята отговорност и ще получат нужното наказание", категорична бе Костова.

Burgas24.bg припомня, че в скандалното видео се вижда нечовешко отношение към дете със специални образователни потребности в ЦСОП – Бургас.   В него се чуват брутални заплахи към едно от децата, което се обучава там. Самото то не говори и трудно би се оплакало за причинения му тормоз от страна  на възпитатлите.

Ето и част от скандалните репликите, които се чуват в клипа:

Тя пак ли откачи? След малко ще й счупя главата. Ще изляза, за да не я убия! Хич не ми се хили! Не знаеш каква ставам като полудея? Не знае нито една дума, а се лигави!  Не ме стряска нито майка ти, ни баща ти, ни вуйчо ти, ни който и да е! Трябва да я надумкаме и тогава да седи и да реве цял ден!

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).