Деца спасиха отчаян мъж от самоубийство

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
09:53 / 22.06.2020
3527
Деца спасиха отчаян мъж от Варна, решил да сложи край на живота си като скочи от брега на езерото край варненското село Казашко, научи Varna24.bg. 

Ето и подробности от страницата на село Казашко в социалната мрежа:

"Деца от село Казашко се оказаха "ангели спасители" на 60 годишен мъж от Варна, който в отчаянието си е решил за зло, или за добро да сложи край на живота именно край брега на езерото в Казашко.

Децата след разговор с него разбират за намерението му, вземат от него въжето, хвърлят го навътре в езерото и се обаждат междувременно на кмета на селото. След намесата на кмет, полиция и бърза помощ ситуацията е овладяна.

Остава да се молим Бог да дава на хората здраве, верен път, спасение и решение на техните проблеми!", гласи публикацията.

От коментари става ясно, че родителите на смелите малчугани първо им се поскарали, че ходят на опасни места, където им е забранено да играят, но след това ги похвалили за благородната постъпка.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
"Сиела Норма" ще осигурява машинния вот на изборите
Синът на известен наш бизнесмен обяви: Без да се замислих, приех ...
Главчев: Финансирането за държавната детска болница е осигурено
Голяма банка предупреди своите клиенти
Габриела Пеева: Обвинена съм в нещо, което не съм сторила
Хотелиери от Гърция: Има цели хотели, заети от български туристи ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).