Дарина Павлова заби пореден млад любовник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
17:29 / 16.01.2019
11539
Вдовицата на мафиотския бос Илия Павлов – Дарина, залюби 35-годишен младок, научи "Галерия“. Любовникът й е бивш спортист и по ирония на съдбата се казва Илия, разкрива източник, близък до Веселата вдовица.

Всъщност именно името му било първото нещо, което грабнало Дарина Павлова. Впоследствие Мадам Мулти с изумление установила, че момчето си прилича с покойния й съпруг и по някои черти от характера. Младият Илия бил доста избухлив, но в същото време – изключително благороден.

Засега обаче връзката им е напълно неангажираща, уверяват приятели на Дарина. Бизнес дамата имала интимни отношения с още няколко мъже от различни кътчета по света.

Веселата вдовица никога не е била по сериозните връзки. Дори навремето, когато се омъжи за Илия Павлов, бракът й бе изненада за нейните близки. "Дарина е бохем, купонджийка и трудно се задържа при един мъж. Илия обаче я спечели“, спомнят си семейни приятели.

Днес 55-годишната Павлова е с една идея по-улегнала, но това не се дължи на годините й, а на здравословните проблеми, които имаше миналата година. Лятото мафиотската вдовица се оперира в Рим от миома и доста се изплаши за здравето си. Дори хирургичната интервенция обаче не успя да притъпи апетита й към "агнешкото“.

Говори се, че освен 35-годишното си гадже у нас, Дарина въртяла двама младоци в Италия и един в САЩ, където вдовицата притежава няколко имота. С нито един от мачовците Павлова не се е появявала публично.

Последният мъж, с когото бе спрягана бизнес дамата, бе Джулио Берути. Двамата редовно бяха засичани по светски събития, не криеха топлите си чувства и в социалните мрежи. Поведението им погрешно бе възприето като флирт и Берути дълго време бе спряган за неин годеник.

След като Джулио се ожени за гаджето си Сандро Рубини, стана ясно, че между Дарина и хомосексуалистът е имало само приятелство.

Виж коментарите (2)

Още по темата (1871):
14.12.2019 Синът на Стефан Данаилов: Ще го запомня като добър и смирен човек!
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
26.11.2019 Теди Велинова ремонтира каравани след развода с д-р Енчев
Още новини от Национални новини:
Пиян шофьор на джип предизвика катастрофа, има пострадали
След ремонт на участък възстановиха движението по АМ "Тракия" в п...
Една област в България със спешни мерки заради болните от коклюш
Лена Бориславова отива на съд за клевета
Бременните ще се ваксинират безплатно срещу коклюш
Колко време трябва да си работил във фирмата, за да получиш досто...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).