Борисов: ГЕРБ няма да подкрепи правителството на "Има такъв народ"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
19:01 / 02.08.2021
4773
ГЕРБ ще са в залата в деня, в който ИТН ще предложат своето правителство пред НС, но няма да ги подкрепят. Това обяви лидерът на партията Бойко Борисов на живо включване от годечкото село Губеш. Това селото пострада най-много от торнадо в края на юли месец. ГЕРБ отделиха 100 000 лева от партийната субсидия за Губеш.

"Бежанците в момента, след като започнаха да се изтеглят войските от Афганистан, а МВР се занимава да ходи при жената на кмета. Финансова, икономическа криза, ковид вълна, мигранска криза. Аз разбирам какво му е на икономическия, че не може да източи ББР. Утре решаваме, нито ще ги подкрепяме, нито ще им гласуваме. Това служебно правителство колкото повече стои, толкова по-добре, Румен Радев ще падне. До вчера само ние се биехме с ИТН, а Христо Иванов стоеше отстрани и като им казаха вчера, че искат само постове, изпокараха се и не знам как ще се оправят".

"От ГЕРБ ще влезем и ще гласуваме против. Няма да подкрепим нито това, нито което и да е правителство. Няма как да се направи после правителство и Румен Радев е основният виновник за това. Как сега ще отиде Христо Иванов, като му казаха, че е четвърти, че е толкова малък. Корнелия Нинова няма избор".

"А аз дойдох да видя тук какво е направено, покриви са направени. Ние каквото сме могли, сме направили. Другата къща пък да я направи Румен Радев, но той не се вясва тука, а в Залцбург отишъл на Дон Джовани, на опера, високо интелектуално" добави Борисов.

"Провалът на служебното правителство е страховит", коментира още Борисов.

Виж коментарите (3)

Още по темата (4080):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха жена, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021
г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
НИМХ публикува официалната прогноза за празниците
Лоша новина за абсолютно всички шофьори у нас
Наши бизнесмени: Работните си места ще загубят хиляди служители
Вижте с какви заплати в бруто "Кауфланд" примамва служители
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).