ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Агро
Бойко Борисов: Машините са пипани на 100%, с голямо уважение се отнасяме към "Възраждане"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:58 / 10.10.2022Коментари (8)4341
©
Тези резултати от изборите трябва да накарат всички да се смирят, както сме се смирили и ние. Това каза пред журналисти в Стара Загора лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

"Хората вече са уморени, уплашени. Войната в Украйна е все по-жестока и все по-страшна. Ние се нуждаем не само от правителство и парламент. Затова предложихме неутрални хора. Ясно е, че не се харесваме. Всяка партия излиза и на своите избиратели предлага програмата си и след това управлява", коментира лидерът на ГЕРБ.

"С голямо уважение се отнасяме към "Възраждане". И много по-лесно би се работило с тях. Проблемът там е идеологически, защото няма на какво да стъпим... Български възход и Стефан Янев са се заявили. Само че математически без "Възраждане" не можем да направим правителство. Затова и тези неутрални хора - Плевнелиев, Мони Паси ги избрахме, за можем да подпишем един документ за честни политики, по които можем да намерим единомислие и да прекараме държавата през кризата", отбеляза той.

Борисов бе категоричен: "Машините са пипани на 100%. Аз се надявам ЦИК днес да ме опровергае и да разреши на компютърните специалисти от всяка партия да отидат и да видят какво става със софтуера, когато имаш код. Нека отворят и да погледнат, за да нямаме тези съмнения. 70 000 да отидат до урните само и само за да натиснат копчето: "Не"... 70 000!".

"Прокуратурата не е инструмент да ни сдобрява с политическите партии. Тя си има своя работа. Нека отворят и да кажат дали е така или не е - 70 000 души са си зарязали почивката и отишли само и само да кажат "Не". Нека ни опровергаят", заяви той.

Бойко Борисов изтъкна, че контактната група с Плевнелиев и Паси е готова на разговори с ПП: "Грешката на всички е, че отново почват да  говорят предизборно. А изборите са състезание, което като свърши и народът се произнесе, партиите трябва да намерят начин да управляват. Ако се произведат нови избори, какво? Пак същото ще се получи. Само че народът ще бъде много зле. Затова ние им казваме - поставете си условията на тази контактна група и през нея да преговаряме. Аз в ГЕРБ дори не мога да намеря хора, които да преговарят. Защото ги мразят. Делян Добрев ми казва - ще си отрежа ръката, ако трябва да отида да преговарям".







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Много ранобудни сте,платени лайняви тролчета!Затова пък ще духате супата!Много боли,ама е истина - за сведение на шумналийското варненече,машините много лесно се подлагат на *пипане*!Само кретени като тебе не са съгласни,а на миналите избори скандирахте,че са чесТни,нали падраси тролски!Хайде сега в опозиция!
-2
 
 
ти кажи за парите от европрограмите дето са пипани и тия от бюджета за магистрали и ремонти . кво са праиш на улав
-1
 
 
Пипал си на доган ципа, та ева у мутрата проста
+1
 
 
Хаха, 2 години всеки със всеки се кара, все едно са малки деца, ся не можели да повярват, че 70к човека са отишли да им кажат, че не ги подкрепят. Я вижте другите 60% от населението, които дори това не направиха - питайте ги тях защо не са гласували. Сигурно от любов към вас, сган долна
+1
 
 
Напълно съм съгласен. Иначе нямаше как да спечелиш.
0
 
 
Това наистина звучи мега несериозно. 70 хил човека е брутално висока стойност. Пределно ясно е, че най-големите лицемери - американците са манипулирали изборите. Няма по-гнусно управление от тяхното. Разрушиха сума ти държави, за да може свинските им телеса да се возят в коли с големи двигатели. Пределно ясно е, че и руснаците са доказали "любовта си към България" , чрез 50 годишно крадене и всякакъв тормоз. Изходът за България е силна и независима Германия и Европа. Време е Европа да се освободи от американско робство
-3
 
 
Ти Пасито и Чехлю, ако ги имаш за неутрални.....че тия се правят по вярващи от Папата ... Те тия даже не са и българи по душа , а американец и австриец...
0
 
 
А добър ден.И на предишните избори и сега.Да не забравяме,че на миналите избори точно предния ден преди тях агенциите даваха на Пълен провал 15% ,и изведнъж се появиха от някъде още 10. Само във Венецуела се гласува с такива машини.Станахме бананова държава
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: