Близки и приятели си взимат последно сбогом със слънчевата Хабибе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:01 / 09.11.2020
3803
Погребението на красивата кърджалийка Хабибе, брутално убита от испанския си приятел в Майорка, ще бъде във вторник, съобщава "24Родопи". "Скъпи приятели, с мъка на сърце предстои да си кажем последно сбогом с прекрасната Хабибе. За всеки, който има възможност и желае да се сбогува и изпрати в последния й земен път: Ритуалната част ще се състои на 10 ноември, вторник от 10:40 ч. в централната градска джамия, на пазара в Кърджали. След което с погребална молитва ще бъде поведена от дома й в "Горна Гледка“ 93 към гробищния парк в квартала“, споделят приятелите на Хабибе И., поднасяйки искрени съболезнования на близките на покойната.

Припомняме, че 36-годишната жена бе убита от приятеля си, 37-годишен испански гражданин, на бензиностанция в град Пегера на остров Майорка на 15 октомври. След убийството, мъжът обърнал оръжието към себе си и се прострелял в главата. Хабибе Е. И. беше известна в града край Арда с галеното "Хабчето“.

"Беше едно красиво, много усмихнато, слънчево момиче от Кърджали", казва бивш неин колега от кърджалийско заведение. Марио е застрелял нашенката, защото тя го зарязала - това става ясно от разкази на близки на бившия военен пред испански репортери. Испанецът и красивата Хабибе се запознали през 2018 година в бар в Майорка, където кърджалийката работела като сервитьорка. Заживели заедно преди няколко месеца.

Преди около 2 месеца Хабчето казала, че отива на лекар и повече не се върнала при Марио. Той направил няколко неуспешни опита да се сдобрят, след което ревнивият испанец се решил на най-страшното - да убие Хабибе и да сложи край на живота си. Нашенци организираха кампанията "Помогнете на семейството на Хабибе да я прибере у дома“.

Със събраните средства бяха покрити разходите за транспортирането на тялото на убитата кърджалийка в родния й край.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Блогър сезира редица институции за схема за 250 млн. лв.
Прокуратурата за обвинената във фалшификации Лена Бориславова
Обрат за освобождаването от такси за студентите
Застаряваме, но се раждат повече бебета
Кредитен консултант: Хората, които се замогват, търсят по-големи ...
Експерт: Ето кога коклюшът може да бъде коварен


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).