Бившата министърка на туризма сияе след пълната промяна във визията си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
19:25 / 01.11.2020
18842
Бившата министърка на туризма Николина Ангелкова сияе след пълната промяна във визията си, на която се подложи преди месеци. Настоящата депутатка от ГЕРБ вече напълно се е възстановила от операцията на носа си и е решила да запечата новата си бляскава визия с професионална фотосесия.

Ангелкова сподели няколко кадъра от нея в социалните си мрежи и предизвика лавина от коментари. Някои потребители я сравниха с холивудска звезда, а други се усъмниха дали не е сменила амплоато и не е станала рекламно модно лице на някоя прочута марка. Изящните кадри, на които бившата шефка на туризма позира със стилни тоалети и нов цвят на косата, са дело на един от най-популярните в светските среди фотографи – Костадин Кръстев-Коко.

Пред неговия обектив редовно позират знаменитости от ранга на Лили Иванова, Силвия Кацарова, Асен Блатечки, Юлиан Вергов и много други, а цените за перфектната му работа са повече от солени. Коко не за пръв път снима Ангелкова в своето студио, но сега тя била по-уверена пред камера заради пълната промяна, която претърпя, пише "Ретро".

Виж коментарите (22)
Още новини от Национални новини:
Лекар апелира: Спрете с целуването на бебето
Без преференциални цени на рибата по морето
Салата за 1,50 и основно за 3 лв. в стол за студенти
Управител на хотел в Слънчев бряг: Нямахме избор
Как да взимаме по-висока пенсия?
Експерт: Харчим повече, хората решиха да живеят


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).