Баба Стефка е в неизвестност, полицията моли гражданите за съдействие!

Автор: Пламена Николова
Коментари (0)
10:08 / 09.07.2021
1430
Продължава издирването на 75-годишната Стефка Василева Костова от Шумен. Припомняме, че жената беше обявена за издирване от нейни близки на 6 юли. Обходени от полицейски служители са пътища, туристически маршрути и пресечени местности в района на Шуменското плато край паметник Създатели на българската държава.

Днес и вчера в издирването освен криминалисти от областната дирекция и полицейското управление в града и униформени служители са включени служители от сектор" Специализирани тактически действия".

В района на информационния център на паметника и местата за отдих и с заведенията са разпитани всички хора дали да я виждали. Последно е била забелязана на скочището на парапланеристите източно от паметника. Характерно е че е била обута с червени хавлиени чорапи, и тъмни чехли тип домашни,с тъмен клин и е носила черно яке в ръката си. Жената няма роднини,при които може да отиде в града. Получени и проверени са няколко сигнала, но резултат към момента няма.

Молим всички отново ако забележат жена с такова описание да се свържат с телефон 112 или близкото полицейско управление.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кметът на Пазарджик остава кмет
Изключително рядко природно явление е предизвикало мощната градуш...
Борисов: Не съм чувал и виждал Пашата от 20 години
Делян Добрев разкри какво се е случвало на срещите му с Асен Васи...
Бебе на три месеца се зарази с коклюш в Търновско
Увеличиха заплатите на полицаите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).