БТЛ Индъстрийз с отличие за Истински Лидер

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:47 / 06.12.2016
3245
БТЛ Индъстрийз ще бъде отличена с приз за водеща компания в сектора "Производство на излъчващи електромедицински и терапевтични апарати" на наградите на ICAP Bulgaria, които ще се раздадат в началото на декември.

Лидерът в производство на медицинска апаратура БТЛ вече повече от 20 години се доказва като ценен и неизменен помощник на спортисти от целия свят. Обхватът на компанията се простира на цели пет континента - Севeрна и Южна Америка, Азия, Африка и Европа, като разполага със свои собствени търговски дружества в повече от 54 държави.
Сред най-популярните уреди на БТЛ са високотехнологичните Shockwave, High Intensity Laser и TR-Therapy. Особена почит трябва да отдадем и на революционната и свръх модерна технология - Super Inductive System, чиято премиера бе на медицинското изложение в Дюселдорф през ноември 2016 г.

За наградите "True Leader"
За четвърта поредна година най-голямата компания за бизнес услуги в България и цялата Югоизточна Европа - ICAP Bulgaria, ще отличи най-добрите бизнес практики на годината. Събитието е под наслов "True Leader" и ще се проведе на 7 декември в зала Rainbow Plazza в София, която се очаква да се препълни с гости - представители на над 40 от водещите компании, индустриални камари и бизнес сдружения в България. Главни спонсори на събитието са BNP Paribas и Telenor.

Като "True Leader" се определят фирмите, които отговарят на следните четири условия - да са част от 300-те най-печеливши по EBITDA за 2015 г., да са безкомпромисни лидери в своя сектор, да имат висока кредитна оценка (ICAP Credit core B2 - A1) и да са увеличили персонала си през 2015 г. (спрямо 2014 г.)

След официалната церемония по награждаването всички гости ще бъдат поканени и на празнична гала вечеря, организирана от домакините.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
В тази билка има калий, калций, желязо, манган, магнезий и цинк, ...
Читател на Plovdiv24.bg: На магистрала "Тракия" е много опасно в ...
МВР съобщи за проблеми при издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Обичаше високите скорости, но винаги е бил ...
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).