Автобус се преобърна в дере, има загинал! 12 деца са откарани в болница!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
21:18 / 03.05.2017
10250
Автобус на монтанска фирма с пътници се преобърна в дере, след като бил засечен от тежкотоварен автомобил. Инцидентът стана на път Е-79 между Монтана и Видин в района на село Смоляновци в 19:30 ч. От МВР съобщиха, че има загинал и сериозно пострадали сред пасажерите. Към болницата в Монтана са закарани 12 деца, предаде кореспондентът на bTV в региона.

Автобусът е пътувал от София за Видин и е паднал в дерето от височина около 2 метра. Спасителни екипи оказват съдействие за извеждане на хората. Ще бъде използван кран за изтегляне на автобуса. След приключване на спасителната операция ще бъде извършен оглед с цел изясняване на причините за инцидента. 

Затворен за движение е път Е-79 в района на катастрофата. Пътуващите могат да ползват обходен маршрут по път III-112 Монтана - Брусарци и път III-114 Дреновец - Дражинци. На около 10 км от този участък е имало удар и между два тира. При този инцидент няма пострадали, тежкотоварните автомобили са отбити от пътя и не пречат на движението.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Кампания 2024: Какви промени се готвят в обвързаното подпомагане ...
Вигенин води листата на БСП за евроизборите
Синоптикът Янков ни попари с прогноза за празничните дни
Велико Минков: Притеснявам се Габриела не е в добро психично съст...
Президентът на Хърватия: Само България е по-зле от нас
Плъзна нова измама с имейли, SMS-и и гласови съобщения


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).