Антон Радичев още забъркан в кашата с банковите задължения и Богомил Грозев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:37 / 19.02.2020
8758
Антон Радичев спечелил битката с "Топлофикация“ и успял да вземе 800 лева обезщетение, след като дружеството го осъди неправомерно. През май преди 2 години стана ясно, че актьорът е бил осъден да плати 261 лв. за просрочени сметки от декември 2012 г. до април 2014-а. Той обаче не се примири с несправедливостта и веднага започна да търси правата си по съдебен път. Мотивът на Радичев бе, че задълженията, за които му лепнали присъда, били чужди.

В продължение на повече от 2 години той се опитваше да докаже пред съда, че наследственият апартамент, където се натрупала сметката, бил продаден още преди да започнат да растат дълговете. В крайна сметка спечелил делото и получил даже 800 лева обзщетение. Освен това му била върната и цялата сума за адвокатски разходи, която пръснал по време на процеса.

Въпреки това финансовото му положение не било цветущо. Комикът, когото в гилдията наричат Баба Тонка, е пенсионер, но продължава да работи и в Народния театър. Оттам обаче не получавал чак толкова висок хонорар, че да покрива кредита, който години наред виси като хомот на врата му. В кашата с банковите задължения го забърка бившият му зет Богомил Грозев.

Докато новинарят все още живееше с дъщерята на Радичев, от която има дете, актьорът решил да им помогне да построят своя къща и така изтеглил кредит на свое име, като заложил собственото си жилище. След раздялата Грозев уверявал, че ще бъде коректен, сам ще погасява вноските и ще прехвърли кредита на свое име, но вече години наред това не се случва. В същото време бившият водещ на новините не спира да демонстрира баровски стандарт на живот, като кара джипове за десетки хиляди левове и ходи да кара ски в италианските Алпи.

"Не ми е приятно, че ме размотава, но чак пред инфаркт не съм бил. Ето сега в момента ремонтирам жилище, което, не дай Боже, може да стане собственост на банката при лошо развитие на ситуацията. Как няма да ми е свито сърцето? Къде ще отида, ако ми потропа кредиторът?“, ожали се наскоро актьорът пред "Ретро".

Виж коментарите (0)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).