Анна Цолова и Виктор Николаев отиват в Нова телевизия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
21:10 / 19.08.2013
8726
Водещите Анна Цолова и Виктор Николаев се присъединяват към екипа на Нова телевизия, съобщиха от медията.

Досега Цолова и Николаев бяха водещи на сутрешния блок на Би Ти Ви. Появата им в ефира на НТВ ще стане през септември, когато двамата ще започнат да водят ново публицистично предаване.

За момента обаче от Нова ТВ не дават подробности за предстоящата си продукция.

В началото на август за първи път от създаването си Би Ти Ви спря да излъчва сутрешния си блок. Тогава от медията обясниха това с нуждата от почивка на целия екип на предаването.

Около час и половина, след като Нова съобщи за привличането към екипа си на Цолова и Неколаев, от Би Ти Ви също разпространиха съобщение до медиите. В него се казва, че "днес екипът на bTV с голямо съжаление научи, че дългогодишните водещи на "Тази сутрин" Ани Цолова и Виктор Николаев са избрали да продължат професионалния си път в Нова телевизия."

"През изминалите няколко години Ани и Виктор се превърнаха в знакови лица за bTV и българския телевизионен ефир като цяло. Сърдечно им благодарим за прекрасната работа и проявения професионализъм! Винаги ще останем техни приятели и им желаем на добър час!", пише още в съобщението на Би Ти Ви.

За последно Цолова и Николаев се явиха на екран по Би Ти Ви на 16 август, когато медията излъчи извънреден блок заради дебатите в парламента по ветото на президента върху актуализацията на бюджета за 2013 г.


Виж коментарите (21)
Още новини от Национални новини:
Доц. Мангъров обясни за "вируса на шамара"
Иво Сиромахов: Ако смятате, че абитуриентите са прости, значи не ...
Арестуваха шофьора, блъснал друг водач на главен път
Измамите, за които да внимаваме при плащане онлайн
Повече от 40 минути реанимирали 5-годишното дете
Черно море е застрашено заради проект?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).