Албена Вулева с шокираща промяна в живота си

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
18:54 / 01.09.2019
33988
Бившата тв водеща Албена Вулева е взела твърдото решението да напусне България. Преди броени дни устата дама замина за Кипър и сподели, че е започнала работа там. Тя не уточни какво точно ще върши на острова, но загатна, че вече е част от т. нар. "обслужващ персонал". 

Квартирата на Албена се намира в Паралимни, а местоработата й е в Протарас. Всеки ден тя изминава с автобус разстоянието между двете градчета, но това не й тежи. "Срамна работа няма. Не се притеснявам от нищо", категорична е риалити звездата. 

През последните месеци Вулева нямаше сериозни ангажименти и се занимаваше единствено с личната си дизайнерска линия за бижута "Хаял". Тя усърдно изработваше гривни и други аксесоари от различни материали, а после ги предлагаше за продажба в интернет на символични цени. Въпреки че влагаше старание в начинанието си, то не бе особено доходоносно и накрая на Албена й се наложи да си намери истинска работа. 

Авторката на култовото някога предаване "Сигнално жълто" взе тлъст хонорар за участието си в риалити шоуто "ВИП Брадър", но той бързо се стопил през широките й пръсти и от него не останал и лев. Случило се така, че познати й предложили работа в Кипър с добро заплащане и тя се съгласила да се впусне в приключението. За броени дни стегнала багажа си, намерила си квартира с приличен наем и отлетяла за острова. 

"По цял ден бачкам на тръстиката... Работническа класа!", ожали се Вулева пред приятелите си в социалната мрежа. Тя документира голяма част от ежедневието си в снимки и даже се закани да изготви "репортаж за перипетиите на българския гастарбайтер в Кипър, както и специалната поредица по темата в Ютюб". От фотосите става ясно, че Албена работи в хотел. Макар че се труди усилено, блондинката намира време и за забавления. В свободните си вечери тя се наслаждава на местната кухня и излиза с колеги. 

Почитателите на Вулева я поздравиха за смелостта да започне ново начало. Тя отдавна искаше да замине за чужбина, но в мечтите си се виждаше установена в Истанбул – нейния любим град и бленувана дестинация. За съжаление, копнежите й не успяха да се сбъднат и реалността я изпрати в Кипър, пише "Уикенд".

Виж коментарите (1)

Още по темата (1614):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от Пловдив във фейсбук, помоли за
услуга
19.03.2021 Общинска болница набира доброволци за COVID отделението си
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васил Найденов си издейства пенсия от 500 лева
17.09.2020 Криско ще се пробва и като актьор в наш сериал
Още новини от Национални новини:
Предлагат по-тежки закони за пияни и дрогирани шофьори
Ще има ли поскъпване на шезлонгите и чадърите, говори министърът
Баташката "Св. Неделя" - църквата, в която влизаш с наведена глав...
Според Атанас Пеканов следващото плащане по ПВУ, ще е наполовина
Надути цени "дерат кожите" на клиенти по Южното Черноморие
Василев за Борисов: Нека да видим програмата му и ще говорим, до ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).