27-годишна жена пътува във влака с граната

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
15:39 / 26.06.2012
3881
27-годишна жена пропътува пътя от София до великотърновското село Михалци с ръчна граната в багажа. Уплашената дама преди това успяла да вземе лимонката от ядосания си приятел. От полицията съобщиха че 42-годишния М.И. от София е задържан за срок до 24 часа за незаконно притежание на боеприпаси.

В понеделник около 16,00 ч. при полицейския инспектор в село Михалци се явила 27-годишна жена от София и предала доброволно граната "РГД" и запалка. Жената обяснила, че предния ден в жилището й в София 42-годишният М. И., с когото живее на семейни начала, след скандал е извадил гранатата и е заплашил, че ще я взриви. Жената се изплашила, но успяла да го убеди да й даде гранатата.

По-късно разбрала, че съпругът й е отишъл в Михалци, където живеят родителите й, като в момента при тях са двете им деца на 5 и 10 г. Това я накарало да донесе граната в селото и да се свърже с инспектора. След предаването на взривното устройство, районът е бил обезопасен. Уведомена е СД "ОТО" - МВР (София), чийто екип е обезвредил гранатата и запалката.

Източник: в. "Стандарт"


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
Фермер: Положението е наистина смазващо!
Край с евтините картофи
Проф. Рачев: Времето по празниците ще е динамично, трудно ще се п...
Защо се налага да доплащаме за уж безплатните лекарства?
Велики вторник е - ден за поука
Не забравяйте чадърите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).