22-годишната красавица Александра и майка ѝ са две от жертвите от тежката катастрофа с четирима загинали

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
13:30 / 16.05.2021
76940
Припомняме, че вчера четирима души загинаха при тежка катастрофа в Монтанско, след като български ТИР занесе и навлезе в насрещното платно, където размаза идващ насреща "Фолксваген Пасат“. След удара колата била заклещена като в "сандвич на смъртта“ от идващ зад нея турски ТИР.

Представяме ви първи снимки на загиналите в зверската катастрофа край Долна Вереница 22-годишната Александра и нейната майка Галя.

22-годишното момиче от Белоградчик е истинска красавица, а гените явно е наследила от своята майка, която пък вчера е имала рожден ден. 

За Александра хората в града са категорични, че е "съкровище". 22-годишното момиче завършвало начална педагогика в Благоевград и в момента била на стаж в основното училище в Белоградчик, предава BulNews.

"Отиде си един млад човек - бъдещ колега с голям потенциал за успех, прекъсна се един живот, изпълнен с мечти. Изключително добро и умно дете. Ще ни липсва в класната стая госпожица Боянова.", е написала на страницата си във фейсбук ръководителят ѝ Пролет Борисова - Костадинова.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цветница е! Хиляди българи празнуват днес
Нови изисквания за ресторантите
Изтече краен срок, свързан с ТЕЛК комисиите
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
Асен Агов: Войната е до нас, заложено е бъдещето на Европа
Нойзи: Чалгата се индустриализира и успя да зарази като "червен в...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).