ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (18)
Купата на България е черно-бяла! Феноменален гол донесе победата за Локо
Автор: Стойчо Генов 20:55 / 15.05.2019Коментари (84)30164
Купата на България е черно-бяла! Това стана факт, след като Локомотив спечели историческия пловдивски финал срещу Ботев с 1:0, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят за ценния трофей се игра пред около 20 000 зрители на националния стадион "Васил Левски" в столицата. Ален Ожболт (73) вкара изключително красиво попадение с пета за черно-белите.

Първата опасност в мача бе в 7-ата минута пред вратата на Локо. Еберт Кардосо напредна по лявото крило и центрира в наказателното поле. Там Антонио Вутов бе оставен непокрит и засече с глава, но над вратата.

Малко след това целият стадион стана на крака и с аплодисменти отдаде почит на голямата легенда на Ботев и българския футбол Динко Дерменджиев - Чико.

В 24-ата минута след центриране в пеналта на Ботев Ален Ожболт овладя с гърди, но падна след съприкосновение с Лазар Марин. Въпреки претенциите на словенеца за дузпа, съдията Николай Йорданов даде знак играта да продължи.

В 57-ата минута Ожболт отправи удар, при който се получи рикошет в крака на Кристиан Димитров. Кайзер обаче успя да избие в корнер коварната топка.

В 64-ата минута след центриране в наказателното поле на "канарите" Стивън Езе стреля с глава, а вратарят Кайзер се намеси перфектно и изби в корнер.

В 73-ата минута Локо откри резултата след феноменален гол с пета на Ален Ожболт! Атаката започна от пас с глава на Димитър Илиев, с който той изведе Анте Аралица. Филип Филипов изчисти с перфектен шпагат, но топката остана в Аралица, който видя връхлитащия Ожболт, който с техничен удар с пета вкара покрай Даниел Кайзер!

Ботев - Локомотив 0:1

Голмайстор: 0:1 Ален Ожболт (73)

Ботев: Даниел Кайзер, Джонатан Перейра (46- Филип Филипов), Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Лазар МаринРадослав Терзиев (77- Васил Шопов), Лъчезар БалтановТодор Неделев, Еберт Кардосо (54- Феребори Доре), Александър ТоневАнтонио Вутов.

ЛокомотивМартин Луков, Йосип Томашевич, Абделхаким Буна, Димитър ВезаловСтивън ЕзеМилош Петрович (60- Янко Ангелов), Момчил ЦветановИгор БановичДимитър Илиев, Ален Ожболт (83- Бирсент Карагарен), Анте Аралица.

Още по темата: общо новини по темата: 213
15.05.2020
24.09.2019
24.09.2019
04.09.2019
20.06.2019
02.06.2019
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Буфер за скрап
премахни филтъра

-2
 
 
Много трябва да си проЗт ,за да играеш с фалшива деветка и две активни крила,при положение,че Вутов е 170 см.....направо идиот обаче си,ако вкараш типичен таран 195 см и си извадиш крилата заради втори център-халф!Е,това е белия-пълен футболен дилетант!
+4
 
 
Със страхлив и некадърен треньор,страхлива игра.Всички поддръжници на тази нагла гнида да му се радват и още да му пишат оди.Този некадърник заличи всичко позитивно,което добиха футболистите ни.през годината.С поведението си е вреден за БОТЕВ.Вън веднага,без обяснения.
+2
 
 
Здравейте момчета!Пиша Ви от Дрезден -Германия!На бунт момчета!Бялата измет вън на момента,гнусния въздухар ни предаде за пореден път!Война!!!!!Мърша мръсна!Гледах мача в немски транслация...коментатора се спука от смях!Две добри крила и фалшива деветка първо полувреме-165 см Вутов.....второ полувреме централен два метра,играем през центъра!Акрапович е с две класи над белия аматьор...ФАКТ!!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Юноша на Ботев вкара от воле за отбора на Вили Вуцов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
ОбС Пловдив отпусна 60 000 лева за обновяване тревното покритие на стадион "Марица"
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: