ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
БФС глоби Локомотив с 1000 лева
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 24.02.2015Коментари (28)6523
©
Локомотив Пловдив бе глобен с 1000 лева от Дисциплинарната комисия към БФС. Причината е хвърлена бутилка от привърженик на "смърфовете" по време на мача за Купата на България срещу Локомотив София, което доведе и до спречкване между феновете на "черно-белите" на "Лаута".

Към тези 1000 лева, клубът ще трябва да заплати и глоба в размер на 200 лева заради червения картон на Здравко Илиев. Самият играч пък ще изтърпи 1 мач наказание. Така защитникът ще пропусне гостуването на Берое през уикенда.

ПО ДОКЛАД

За хвърленипредмети на основание чл.37, ал.1, т. 4, б. А -предложение 1от ДП - ДК наказва ПФК"Локомотив"Пловдив с имуществена санкция в размер на 1000 лева.

Още по темата: общо новини по темата: 193
11.09.2015
26.08.2015
03.06.2015
30.05.2015
29.04.2015
29.04.2015
предишна страница [ 1/33 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на иадосаниа
премахни филтъра

0
 
 
Специално за жълтият мангал за скрап. Официалната история на Ботев започва с думите:"Така в началото на месец март 1912 година те учредяват първото спортно дружество в Пловдив - "Христо Ботев" - футболно дружество. Съставен е учредителен протокол, избран е и първият Управителен съвет, в който влизат:Стоян Иванов Пухтев - председателНенко Георгиев Пенелов - заместник-председателПетър Делев - секретар-касиерТеньо Русев - домакин"Звучи добре, стига да не беше абсолютна глупост. Да отбележим един по един пропуските в тези няколко изречения, които наистина са много.Първо, през Март 1912 година, група деца са основали не футболно дружество, а Младежкото въздържателно дружество "Хр. Ботев". Категорично може да се каже, че футболен отбор Ботев Пловдив през 1912 година е нямало. Имало е "въздържателно дружество" създадено от деца, които са се занимава ли с... лека атлетика.По-голямата част от тези деца са били от гимнастическото дружество "Тракийски юнак". Както е ясно на мнозина, през 1912 година България влиза във война, а училищата са затворени. Тогава, като много други махленски и ученически организации "въздържателното дружество" Хр. Ботев престава да съществува.Едно от многото доказателства за това е и невръстната възраст на "учредителите" на въпросното дружество:Стоян Иванов Пухтев - роден през 1900 година - учредител на 12 годиниТеньо Русев - учредител, домакин, който уж дал идеята за името Хр. Ботев - роден през 1902 година - учредител на 10 годиниНикола Алваджиев - роден през 1900 година - учредител на 12 годиниНикъде в никой архив, библиотека или вестник не се отбелязва какъвто и да е било официален документ за създаването на Футболно Дружество. Това, разбира се е обяснимо предвид, че такова нещо не е нужно за група деца, желаещи да се борят с алкохолизма и да спортуват лека атлетика в двора на училището си.Каквото и дружество да е било създадено през 1912, то е било от невръстни деца, същото е спряло да съществува през същата 1912 години, именно поради закриването на училищата, загубата на ентусиазъм и влизането на България във война.Първите реални сведения за футболен клуб "Ботев" датират чак от 1917 година. През тази година няколко махленски клуба (включително и "Бай Ганьо" където играе и първия треньор на "Ботев" и легенда на клуба - Никола Щерев(Старика)) се обединяват. Чак тогава е изработен и клубен устав на отбора, избрани са и цветовете на тима.
+5
 
 
Боли когато плащаш глупави глоби , нали ? А помните ли какви глоби налагаха на Локомотив заради вашите изцепки и колко пари загуби предишния собственик . Тези пари можеха да влезнат в отбора , а не в касата на БФС . Веднага искам да подчертая , че не одобрявам нито предишните , нито сегашните глупости , които някой комплексиран ФЕН извършва . На стадиона трябва да се ходи като на празник и спокоен , че никой няма да ти пречи да се наслаждаваш на играта на любимият ти отбор.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Крушарски: Който не ме харесва, да излезе с името си! Чакам да ги видя!
В Белгия гърмят: Има оферта от 700 000 евро за Мичи Нтело, Локо иска почти двойно
Александър Томаш вече работи по селекцията в новия си клуб
По един от Локо и Ботев в състава на България U20, синът на Томаш също е повикан
Легенда на Локо: Подкрепа за българските капитани!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: