Локо се разделя и със Стефанов и Оладеле

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:58 / 29.12.2014
4927
След като "черно-белите" прекратиха договора си с Ивайло Димитров-Шведа и Георги Стефанов, сега аут от "Лаута" е и Олашобе Оладеле. Нигериецът си тръгва след само един мач - загубата от ЦСКА с 0:2. Независимо финансовите проблеми и неясното бъдеще относно нов собственик спортно-техническият щаб на Локомотив (Пд) вече бистри селекция и лагери.

Треньорът на "черно-белите" Христо Колев иска да засили конкуренцията засега само на два поста - централен защитник и опорен халф. Според специалиста в другите звена засега нещата са стабилни, имайки предвид, че след Нова година в състава ще бъдат картотекирани Спас Делев и Хамед Намуши. Вече са организирани и два лагера. На 12 януари е първата тренировка на Локомотив (Пд), а от 19 януари тимът от парк "Лаута" се качва на близката база в Брестник за двуседмична подготовка.

На 28 януари е първата контрола срещу Созопол. От 2 до 7 февруари локомотив ще се готви в Пловдив, а от 9 до 15 февруари е вторият лагер в Поморие. Там има уредена контрола срещу Черноморец, като датата ще се уточнява.

Източник: в. "Меридиан мач"



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).