ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Христо Бонев призова Коко да си тръгне с мир от "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:34 / 23.05.2014Коментари (136)16731
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив Пловдив Христо Бонев-Зума призова Коко Динев да си тръгне с мир от "Лаута" и да се оттегли от клуба.

Както е известно, ултрасите на "смърфовете" поведоха война срещу Динев още в началото на годината.

Привържениците недоволстват от управлението на Коко и непрекъснато пускат декларации срещу него, призоваващи го да си тръгне от клуба.

Във войната срещу Динев се включи вече и Бонев, който бе приближено лице на Коко, но сега възстана срещу него.

"Трети ден идвам на "Лаута" и ме посреща отчайваща пустота. Няма треньори, играчи, по нищо не личи, че това е футболен стадион", започна Бонев пред "Тема спорт".

"Обикалям по стаите и няма с кой две думи да разменя. Като след потоп е на "Лаута". Каквото и да се е случвало на Локомотив, такова отчаяние и безизходица не е било никога".

"Сега всички фенове са обединени около идеята, че трябва да се започне наново и начисто. Винаги съм твърдял, че Локомотив това са феновете".

"В този ред на мисли искам да се обърна към Коко Динев с призива да каже час по-скоро какви са намеренията му за клуба. Няма да се правя на счетоводител на г-н Динев, но е видно, че той среща огромни трудности да издържа Локомотив".

"Доказателство за това е, че всички играчи разтрогнаха договорите си след края на сезона и в момента на практика нямаме отбор".

"На г-н Динев също така е ясно, че предвид сложните отношения с публиката на Локомотив, клубът няма как повече да съществува по начина, по който беше през последните 6 месеца".

"Аз не се съмнявам, че той има сантимент към клуба и няма да го обрече на дълга агония. Г-н Динев е умен човек и знае, че никой не е печелил война с феновете и е най-добре да се разделим цивилизовано".

"Лично аз се разграничавам от обидите по адрес на Коко Динев, защото знам, че той спаси Локомотив в трудни моменти и вложи немалко пари в базата, което не е правил нито един президент в по-новата история".

"На раздяла ще му благодаря и ще му пожелая най-хубави неща на него и семейството му", завърши Зума.
Още по темата: общо новини по темата: 42
01.08.2017
04.10.2016
17.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
16.07.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на ToHKaTa
премахни филтъра

-4
 
 
Не мога да повярвам колко защитници има на Коко Динев. Аз от малък съм закърмен с идеята за Локомотив Пловдив и винаги в съзнанието ми е изкачал образа на един отбор, в който играчите излизат и играят срещу противника със сърце , чест , гордост , преданост към емблемата и никога не е бил важен толкова резултата от мача , а мъжеството ,което са показали играчите НА ТЕРЕНА, а не залозите на собственика в някой азиатски букмейкър. За вас явно е много голям успех , че стигнахме финал срещу Лудогорец, но явно не си спомняте как завърши той. Или че играхме в Европа... спомняте си резултата тогава нали... и какво е направил Коко Динев ? Всеки трансферен прозорец да градим на ново отбор ли ? А спомняте ли си миналата година когато го нямаше невероятния Коко Динев и ги нямаше тези невероятни звезди - Данчо Тодоров, Тежани Белаид , Аласан Н'Диа , Намуши и сие , а в отбора бяха ненужните Малаков , Абушев , Стефанов, спомняте ли си тогава тези момчета как играха срещу Ботев ? Или ви хареса играта на звездите тази година ? Или повече ви харесва да ходите на мачове , в който крайния резултат е ясен доста по рано от първия съдийски сигнал. Думите на Камбуров последните 1-2 месеца красноречиво доказват , че всичко това с черното тото не са някакви манипулации , а тежката диагноза на отбора. Отбор , който издържа един комарджия и цялото му поп-фолк семейство. За мен лично по- добре с достойнство във В група , отколкото със свалени гащи в А група....
+1
 
 
Принципно не съм против намирането на нов собственик - щедър спонсор, с който отборът да се възроди. Не съм фен на Коко, но и категорично не приемам позицията на част от феновете да режем клона, на който седим! Нека не се водим по акъла на външни и вътрешни врагове, нека не се възхищаваме на жълтурите - те цели 10 години вегетираха, преди категорично да изхвърлят Селския. През това време изпадаха, връщаха се, бяха в дъното. При Локомотив Пловдив обаче не е така - отборът ни с лекота влезе в първата седмица, с победи срещу всички грандове, зае едно достойно място, и когато само трябваше отбор и публика да надграждат, дойде разкола във фенските редици, разцеплението и брожението, което по един или друг начин се отрази и на атмосферата в отбора. Каква бе причината за това? Няколко неприятни резултата в контролни срещи? Мисля, че нещата са режисирани и инспирирани от сили, които искат Локомотив да го няма. Шопски и други сметки не включват Локомотив в схемата на новата А-група в съкратен състав. Отборът е неудобен - 2 пъти би ЦСКА и 2 равни с тях, би и Левски в София, а и жълтите талибани не искат да го има, поради вродената им простотия и селяния. Лошото е, че се намериха хора вътре в нашите фенски редици, които се поддадоха на внушенията. Никой не можеше да ни разбие, ако всички сме сплотени като юмрук! На тези, които хвърляха да прекратят мача, искам да кажа следното - привържениците на Локо са стотици пъти повече от вас - и в България, и в чужбина! Не си мислете, че вие сте гласът на Локомотив и вие ще решавате! Единственото,което можехте да направите и май вече го постигнахте, е че разбихте отбора и го тикате към дъното! За това, което направихте, нека Бог ви съди! Повтарям, не съм възхитен от Коко Динев, приемам и че той не е с безгранични финанси, но все пак успя да съхрани отбора на една достойна позиция сред по-добре организирани и по-щедро финансирани отбори. По какъв начин - само той си знае! Но нека първо да се намери нещо качествено различно и на по-високо ниво като финансиране, перспектива и организация на клуба, а чак след това да се руши безмилостно старото! Останалото е пълна перверзия!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: