ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Коко към Марешки: Локо е любов, а не фирма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:43 / 09.10.2012Коментари (46)8074
© Plovdiv24.bg
Левски и ЦСКА трябва да са ми благодарни, категоричен е бившият собственик
Бившият собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев реши да подсети наследника си Веселин Марешки с какво се е захванал.

"Предложих на г-н Марешки, понеже не разбира от футбол, да го въведа в обстановката. Той обаче ми каза, че няма какво повече да си говорим на тази тема. И аз така направих. А като ме питате за Марешки, искам да се обърна към феновете да знаят, че са малко хората, които дават пари за футбола, и ще ги помоля да го уважават. А на самия Марешки искам да кажа, че Локомотив не е фирма, Локомотив се управлява само с любов и страст. И той, ако се научи да го обича, ще успее оздравителната му програма", категоричен е бившият бос.

Той разкри, че си е тръгнал от Лаута заради атаките на феновете. Те обаче започнали след желанието му за... ревизия. "Две години и половина бях президент на Локомотив и в един светъл ден реших да потърся сметка за продадените фен артикули. Исках да видя каква е печалбата. Потърсих сметка лично от Атанас Узунов и той ми каза, че с тези неща се занимава шефът на фенклуба Константин Славов. След като Узунов е провел разговор със Славов, ми бе докладвано, че печалбата на фенклуба за този период е едва 2800 лева. Естествено, реагирах доста остро, помолих отново Наско да проведе разговор със Славов, да не е станала грешка. Нов отговор не получих. Аз многократно съм давал пари за пътуванията на феновете с автобус. Не за всеки мач, но съм давал. Те го знаят много добре. Точно тогава, когато потърсих сметка, те започнаха да ме атакуват. А аз си бях дал дума, че дори и един фен да ме нападне, ще напусна веднага. Така и стана. На първия плакат, който видях на мача с Витес, станах и си тръгнах", разкри Динев пред Лайвспорт.

Бизнесменът обясни и защо прати половината играчи на Локо в ЦСКА. "Когато аз се оттеглих, стана ясно, че за да се намери нов собственик, трябва отборът да е с по-лек бюджет. По тази причина пратих най-скъпите футболисти там, където могат да им плащат тези заплати. Радвам се, че всички са заедно. Радвам се и за Базил в Левски, той е уникален играч и Левски трябва да са ми много благодарни не само за него, но и за Дембеле. Също и от ЦСКА трябва да са ми благодарни", завърши Динев.

Източник: "7 дни спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на lplovdiv1926
премахни филтъра

+3
 
 
Попитали радио Ереван: Какво прави Веселин Марешки в магазин за китайски стоки? От радиото отговорили: Отново си купува ненужни работи!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: