Нападателят Емил Стоев остава в Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:31 / 20.01.2008
1280
Нападателят Емил Стоев-Бадема остава в Марица. Това съобщи изпълнителният директор на клуба Георги Фиданов. Той добави, че до този развой се е стигнал, след като от Родопа (Смолян) не са пожелали да закупят футболиста за исканата от Марица сума.

"Бяхме дали срок на колегите от Родопа до вчера да закупят Емил Стоев, ако искат той да играе при тях. Те не направиха това и Бадема се върна в Марица. Утре той ще тренира с отбора", заяви Георги Фиданов. Емил Стоев започна тренировки с Родопа преди седмица в надеждата да премине в този тим. За това си действие обаче той не беше получил разрешение от шефовете на Марица, които заплашиха да му спрат състезателните права до лятото на 2010 година, когато свършва договора му с клуба.

Маричани поискаха от Родопа (Смолян) да купи техния футболист. След като това не стана, Бадема бе принуден да се върне в пловдивския тим. В сряда (23 януари) Марица ще играе първата си контрола за подготвителния период, като съперник ще бъде Видима-Раковски. Мачът ще се състои в Хисаря. Най-вероятно в този град маричани ще проведат първия си лагер.

Източник: БТА


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).