ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Съдия отне 2 точки на Локо срещу ЦСКА, "черно-белите" въртят 0:0 срещу "червените"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 25.08.2012Коментари (148)20840
© Plovdiv24.bg
Отборите на ЦСКА и Локомотив Пд не можаха да се победят, и завършиха 0:0 в двубой от 3-ия кръг от шампионата на "А" група. Двата тима не създадоха много положения за гол при невероятната жега под "сините камъни" в Сливен.

Мачът се състоя в Сливен, тъй като "червените" изтърпяват наказание от една среща. Преди началото на мача двата отбора запазиха минута мълчание в чест на починалия днес легендарен футболист на ЦСКА Крум Янев.

В средата на първата част "черно-белите" създадоха първото си опасно положение пред вратата на "армейците". Стражът на ЦСКА Томаш Черни трябваше да се намесва, за да отрази удар с глава на Рангел Абушев, след центриране от фаул на Марин Петров и объркване в "червената" защита.

В 30-ата минута Георги Стефанов излезе сам срещу Черни, но опитът му да прехвърли вратаря мина над гредата на ЦСКА. Няколко минути по-късно отново имаше разбъркване в наказателното поле на "червените" при центриране от фаул, но Черни отново се намеси и спаси.

След почивката софиянци вдигнаха темпото на игра и за няколко минути създадоха две положения за гол чрез Присо, но нападателят ги пропиля.

В 56-ата минута рефера Станислав Ставров ощети Локомотив Пд, след като не отсъди дузпа за нарушение на Нилсон Антонио срещу Георги Стефанов. Фаулът на играча на "червените" бе в пеналта на ЦСКА, но Ставров  даде фаул на границата на наказателното поле и с това си навлече гнева на гостите.

Четвърт час преди края Антон Карачанаков разтресе гредата зад Стефано Кунчев със силен удар от фаул от 25 метра. Шест минути по-късно Карачанаков отново се отличи с пропуск. Младият нападател не можа да засече центриране на Присо на опразнената врата. 

В края на мача Даниел Георгиев остави своя отбор с 10 души на терена, след като получи втори жълт картон за нарушение срещу Анисе.

Така двата тима разделиха точките в тази среща. С това равенство Локо Пд вече има актив от 3 точки след 3 мача. ЦСКА събра 2 точки от предстоящите си 3 мача в "А" група.


ЦСКА - Локо Пд 0:0

ЦСКА: Черни, Грънчов, Крачунов, Попов, Нилсон; Саша, Янчев (к); Присо, Анисе, Карачанаков, Шеридън;

Локо Пд: Кунчев, Марков, В.Георгиев, Ковачев, Диего, Златински (к), Д.Георгиев, Стефанов (73' Спасов) , Атанасов, Петров (62' Мирчев) , Абушев (65' Станков) ;

Още по темата: общо новини по темата: 30
01.03.2013
29.08.2012
28.08.2012
27.08.2012
27.08.2012
26.08.2012
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Luboman
премахни филтъра

+21
 
 
Браво на Локото. Нямам си никаква идея как без футболисти постигат тези добри резултати но им пожелавам успех. САМО БОТЕВ
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Рекорд по внос на французи в Първа лига, Ботев и Локо с петима сънародници на Мбапе
Фенове на Локо: Триумф в черно-бяло! Пловдив е черно-бял!
Бомба със закъснител! Пратиха Железов на дербито Локо - Левски
Дубълът на Локо домакинства днес на стадион "Пловдив", входът е свободен
Локо пусна комбинирани билети за дербитата срещу Левски и ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: