Локо и Оцелул се разбраха за Стоян Колев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:26 / 04.01.2008
3839
Вратарят Стоян Колев няма да започне подготовка с Локомотив Пловдив на 7 януари /понеделник/. Това съобщиха от управата на клуба. На тази дата играчите и треньорите на "черно-белия" тим се събират, за да започнат подготовката си за пролетния полусезон на "А" група.

Стоян Колев ще пътува на 8 януари за Румъния, където ще мине проби в местния Оцелул. Той отказа да подпише нов договор с Локомотив Пловдив, а настоящият му контракт изтича през лятото на 2008 година. Ръководството иска да го продаде на друг клуб, за да вземе трансферна сума от него.

Шефовете ще процедират по този начин и с другите трима играчи на Локомотив Пловдив, които отказаха да подпишат нови договори - Радослав Анев, Зоран Златковски и Георги Самокишев. Те обаче ще започнат подготовка с отбора на 7 януари. Все още няма развитие около евентуално преминаване на Радослав Анев в Пирин Благоевград и на Зоран Златковски и Георги Самокишев в Славия. В застой е и процеса за евентуалното привличане в пловдивския тим на славистите Георги Мечечиев и Петър Кюмюрджиев.



Източник: БТА


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).