ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете с ултиматум към футболистите на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 22.07.2012Коментари (171)17078
© Lportala.net
Близо 200 представители от трубина "Бесика" изненадаха Емил Велев и футболистите му и забавиха старта на вчерашното следобедно занимание, започнало преди минути на Лаута. Привържениците дадоха ултиматум на футболисти и треньори, че ако съмнителните мачове и в клуба не престанат може да се стигне и до по-крайни действия. На прицел попаднаха обичайните заподорени от отбора - лъжливо напусналия и впоследствие завърнал се след лятната погдготовка Юнес Бенджелюн и сънародникът му Джерами Родригес, и двамата нарочени за загубата на финала за купата на България.

"Животът ни е преминал на този стадион, бъдещето на децата ни е свързано с Лаута, а вие сте преходни. Няма да допуснем да се подигравате с нас. Не се страхуваме, каквото и да се случи, но това няма да продължи. Който не играе мъжки и не се раздава на сто процента ще съжалява. Търпението ни се изчерпва. Публиката, която идва на стадиона и барометърът за това къде се намира Локомотив в момента. Хората ги няма по трибуните и затова сте виновни вие" бяха само част от коментарите на висок тон, които тарторите от Бесика редяха пред навелите глави футболисти и треньори.

Старши-треньорът Емил Велев дори предложи той и избраните от феновете футболисти да преминат през детектор на лъжата. Йордан Тодоров пък обвини журналистите, че са изопачили думите му след мача с Витес, според които феновете трябва да се извиняват на футболистите и собственика Константин Динев.
До по-сериозни сцени на десет-минутната среща не се стигна и след като феновете се оттеглиха, Кокала проведе плануваното си занимание. До неговия край на една от оградите на централната трибуна остана закачен трансперантът, преди няколко дни в Ловеч - "Продажниците вън". От ръководството на пловдивчани присъства единствено административният директор Атанас Узунов. Почетния президент Христо Бонев отсъстваше.

Източник: Lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 45
18.02.2013
29.01.2013
01.12.2012
28.11.2012
27.11.2012
27.11.2012
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Vanola
премахни филтъра

+1
 
 
Вижте момчета, за да се наддигнем срещу Динев значи ни е прекипяло, майна!Тоя направо мина всякаква граница на търпимост! Заради него "Лаута" започна да оредява и стигнахме дотам, че на всеки мач да се питаме ще се играе ли истински или е заложен? Вие това ли искате, майна? Спор няма, че всички отбори у нас играят ТОТО кой повече, кой по-малко, но всички са в кюпа! Нашия Коко постъпи като един глупак, майна - тоя финал за купата го чакаме 30г. и тоя да вземе да се подиграе с 10 000 и го продаде.Ми пълен тъпак, майна какво да ви кажа. Щото Коко ако беше спечелил купата щеше да си осигури подкрепата на феновете дълги години, и пак щеше да си играе, и пак щеше да си печели, както правят и останалите.Ама тоя нашия е прост и премина границата на търпимост от простотия. От 20 г. е във футбола и да не може да спечели един финал за купата.Ама може всеки 3-ти мач да му е ТОТО нали?Да не говорим, че от 2 г. не е пипнал нищо по стадиона. Да го питам аз Коко защо не пожела да вземе стадиона на концесия - мо щото, майна концесионера има задължения и срок, а тоя си е нямал и хабер да прави стадиона.Направи го колкото да вземе лиценз и спря, щото не му пука нито за стадиона, нито за отбора още по-малко пък за нас, които 90 мин. в студ и пек дерем гърла и ходим навсякъде с тия смешници да ги подкрепяме.За какво ни е такъв президент?Това е човек, който ни гледа в очите и най-нагло ни лъже.Всяка година обявява евро-турнирите като цел, но накрая на първенството бяга като дявола от тамян от тая Европа.Всичко си има граници! Коко ги премина и повече няма да бъде търпян на "Лаута". Да си хваща простака, който назначи за тренер за ръка и двамата да напуснат Лаута.Кокалът въпреки, че е много простоват като човек, като треньор е много добър, но е Лакей на Коко...затова и двамата да си заминават!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: