ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Витес спретнаха зрелищно 4:4 в Ловеч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:32 / 19.07.2012Коментари (223)16830
Локомотив Пловдив се завърна на сцената на Стария континент след 7-годишно отсъствие със зрелищно равенство срещу Витес. "Черно-белите" от България и "жълто-черните"от Холандия спретнаха зрелищно 4:4 на градския стадион в Ловеч в първия си мач помежду си от Лига Европа. Головете в мрежата на "черно-белите" паднаха отново след индивидуални грешки в защита, които така и не можаха да ги изчистят в двата си подготвителни лагера.

Иначе двубоят започна с превъзходство на "смърфовете", като само за четвърт час игра създадоха няколко опасни положения пред вратата на "жълто-черните". В първата си Сержиньо нацели гредата след като засече хубаво центриране на Здравко Лазаров, а малко по-късно Христо Златински изведе отлично в коридор Йордан Тодоров, но ударът му бе спасен прекрасно от Фелтхoйзен.

Въпреки превъзходството на Локо Пд на терена Витес достигна първи до гол. Това се случи в 22-ата минута след колективна грешка в отбрана, която бе наказана от Ройс.

Локомотив Пд обаче не свали гард и само минута след допуснатия гол се върнаха в мача с гол на Йордан Тодоров. 7-ата на "черно-белите" се възползва от грешка в защита на холандците, които не можаха да изчистят една топка и с гръб към вратата, от неудобно положение, отбеляза много красиво попадение за 1:1.

Само 6 минути по-късно отбраната на Локомотив Пд отново се пропука. Този път стража Йордан Господинов излезе неразчетено, след едно центриране от фаул и бе наказан от Ван Гинкел - 1:2.

Този втори гол на Витес определено пречупи "черно-белите", но те не се предадоха и само четери минути след подновяването на играта отново възстановиха равенството чрез Здравко Лазаров. Капитанът на пловдивчани бе оставен непокрит от защитата на "черно-белите" и с глава засече центриране на Тодоров - 2:2.

Защитата на "смърфовете" не можа и пет минути да задържи равенството и отново се пропука. Холандският клуб отново излиза напред в резултата чрез своя топреализатор Вилфред Бони, който се възполза от поредна груба грешка на Локо Пд и със силен шут от около 7-8 метра разстреля Господинов - 2:3.

Локомотив Пловдив отново обаче много бързо отговори на холандците и за трети път успя да изравни. Неостаряващият Здравко Лазаров де подигра със защитата на "жълто-черните", финтира двама играчи на холандците и с удар от границата на наказателното поле възстанови статуквото - 3:3.

В 78-ата минута Витес отново поведе. Ван Гинкел се подигра с няколко бранители в "черно-бяло", след което простреля за четвърти път Йордан Господинов - 3:4.

В даденото от рефера Антонио Мигел Матеу Лохас продължение Локо Пд вкара нов гол във вратата на Витес. Резервата Тасио се оказа най-съобразителен в наказателното поле, след центриране от корнер и от близо засече за крайното 4:4.

Само минута по-късно "черно-белите" можеха да направят пълен обрат в срещата след една контраатака, но Йордан Тодоров пропусна да се разпише оставайки очи в очи с Фелтхoйзен.

Така двата тима направиха реванша след седмица в Холандия много интересен. Локомотив Пд все още не се е предал и ще търси победата в Арнхем на всяка цена.
 
Локо Пд - Витес 4:4
0:1 Рейс 22'
1:1 Тодоров 23'
1:2 Ван Гинкел 30'
2:2 Лазаров 49'
2:3 Бони 53'
3:3 Лазаров 64'
3:4 Ван Гинкел 79'
4:4 Тасио 92'

Локомотив Пд: Господинов, Родригес, Венков, В.Георгиев (57' Тасио), Бенжелюн, Саламастракис, Д.Георгиев, Тодоров, Златински (85' Кириакидис), Сержиньо (72' Ели Маркес), Здравков (к)
Старши-треньор: Емил Велев

Витес: Фелтхoйзен, Ясуда, Кашя (к), Ван Аанхолт (70' Ван дер Струйк), Калаш, Хофс (62' Пропер), Ван дер Хейден, Ван Гинкел, Бони, Рейс, Ибара
Старши-треньор: Фред Рутен

Съдия: Антонио Мигел Матеу Лохас, Испания
Стадион: "Градски", Ловеч

Още по темата: общо новини по темата: 72
27.07.2012
27.07.2012
27.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
26.07.2012
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на pleez
премахни филтъра

+7
 
 
Откровено порно в Ловеч, специално гледах мача, ами то си беше трагикомично. Холандците вкарват и спират да играят, локото изравнява и вместо да тръгне напред се прибира. Да не говорим, че половината голове бяха меко казано вратарски. общо взето Коко върза бюджета.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: